Najnovije vesti

TONČEV ZA KURIR: Radnički će Evropu igrati na Čairu!

Sjajne vesti za nišlije

TONČEV ZA KURIR: Radnički će Evropu igrati na Čairu!

Fudbal

Fudbaleri Radničkog će nakon 35 godina ponovo igrati u Evropi, uz manje korekcije, utakmice će igrati na Čairu, potvrdio je Ivica Tončev, prvi čovek Radničkog, koji se nedavno vratio iz Ženeve gde je razgovarao sa delegacijom UEFA.

Predsednik Radničkog sa zamrznutom funkcijom Tončev ističe uverenje da će uz neophodne i precizno definisane korekcije Čair biti domaćin prve evropske utakmice nakon 35 godina.


– Nakon iscrpnih razgovora sa predstavnicima UEFA u Ženevi ukazano nam je na sve nedostatke koje treba ispraviti kako bi Radnički igrao na Čairu. Klub je ozbiljno prionuo rešavanju tih problema i verujem da ćemo igrati na Čairu. Kao što sam ranije rekao, nema fudbalske draži, ukoliko Radnički bude igrao van Niša, rekao je Tončev.


Protivnik Radničkog u prvoj rundi kvalifikacija za Ligu Evrope biće poznat 19. juna kada će biti obavljen žreb, a direktan prenos žreba prenosiće Sport Klub.


Bitan podatak za Nišlije jeste to da će Real sa Nišave biti u grupi povlašćenih timova, te ga očekuje znatno lakši žreb i otvoren put ka prolasku u drugu rundu.

 

Kurir sport, foto: Marina Lopičić

 

 

 

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

 

KURIR SPORT: Partizan ovako planira da vrati titulu u Humsku

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...