JAVIO JE SVIMA DA JE DOBRO I NASTAVIO PUT SA KOGA SE NIKADA NIJE VRATIO: Legenda Hrvatskog futsala tragično preminula u saobraćajnoj nesreći! Njegove poslednje reči LEDE KRV U ŽILAMA!
Foto: Dinmao.hr

STRAŠNO

JAVIO JE SVIMA DA JE DOBRO I NASTAVIO PUT SA KOGA SE NIKADA NIJE VRATIO: Legenda Hrvatskog futsala tragično preminula u saobraćajnoj nesreći! Njegove poslednje reči LEDE KRV U ŽILAMA!

Fudbal -

Strašna tragedija dogodila se u ponedeljak na autoputu A1 u 1.30 časova koja je klub Dinamo ali i celu Hrvatsku zavila u crno.

Na povratku s turnira u Šibeniku poginuli su Matija Capar (34), istinska legenda hrvatskog futsala, i član kuba Oskar Kadrnka (15).

Samo 15 minuta pre same tragedije Capar je zaustavio svoj automobil pored puta i javio se kako je stigao u Zagreb. To će se ispostaviti kao njegove poslednje reči.

Nekoliko trenutaka kasnije, vozač kombija koji je išao iza njega i koji je vozio ostale igrače, počeo je da ablenduje signalizirajući na Reno Klio koji je počeo da krivuda po putu. Onda je usledio haos. Samo se čulo bum, i tišina.

Na lice mesta došli su odmah vatrogasci koji su bili šokirani prizorom koji su zatekli. Mario Luketić, šef karlovačkog vatrogasnog tima, zapamtiće ga dok je živ.

- Vozilo je bilo demolirano do neprepoznatljivosti, a prizor vrlo potresan. Jedna osoba do našeg je dolaska već bila zbrinuta. Mi smo došli nakon dojave Centra 112 sa šest vatrogasaca u dva vozila. Izvlačili smo druge osobe, odnosno otvorili smo prostor timu Hitne pomoći da dođe do povređenog koristeći hidraulične alate za rezanje lima. Osoba je bila pri svesti, ali u teškom šoku. Nakon zbrinjavanja te osobe osiguravali smo rasvetu policiji dok je obavljala uviđaj koji je trajao do jutarnjih sati. Iz smrskanog automobila izvukli smo tela dve smrtno stradale osobe - ispričao je Luketić čijem se timu posle pridružilo još pet zagrebačkih vatrogasaca.

U saobraćajnoj nesreći smrtno su stradali 34-godišnji vozač i maloletni putnik iz vozila, dok su lakše povređeni maloletni putnik iz vozila, kojem je lekarska pomoć pružena u Klinici za dečje bolesti, i 27-godišnjakinja kojoj je lekarska pomoć pružena u KBC-u Sestre milosrdnice.

Sada se čeka samo zvaničan izveštaj sa lica mesta, ove informacije su još uvek nezvanične,a prenele su ih hrvatski mediji.

Ono što je svakako sigurno, Hrvatska država je zavijena u crno, a hrvatski futsal će još dugo biti u žalosti.

Kurir sport

Foto: Dinamo.hr

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT: Zvezda se ne šali. Ovo su ozbiljna pojačanja

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track