SNIMAK TUČE O KOJOJ PRIČA SVET: Ovako su brazilski navijači napali sprsku porodicu na tribinama u Moskvi! (UZNEMIRUJUĆ VIDEO)
Foto: Dado Đilas

okršaj!

SNIMAK TUČE O KOJOJ PRIČA SVET: Ovako su brazilski navijači napali sprsku porodicu na tribinama u Moskvi! (UZNEMIRUJUĆ VIDEO)

Fudbal -

Jedna srpska porodica napadnuta je na utakmici Srbija-Brazil na Mundijalu od strane osmorice srpskih navijača. Na Instagramu je objavljen i snimak ovog sukoba koji je obišao svet.

Snimak je uznemirujućeg sadržaja!

Oni koji su bili u blizini snimili su ovaj incident, koji je bio vest u svim svetskim medijima.

- Desetak Brazilaca je bilo ispred nas, provocirali su od početka meča. Pokazivali nam srednji prst i slično... U jednom momentu mom ocu i meni je pukao film i pokazali smo im isto što i oni nama. Nisu mogli da prihvate uvredu i napali su fizički mog oca. Ja sam odmah uskočio da mu pomognem. Iza nasu su bili srpski navijači koji nisu ni pokušali da nas razdvoje. Samo jedan redar i moja majka su pokušavali da nas razdvoje, ali bezuspešno. Na kraju su došla 3-4 redara i nekako su uspeli da smire situaciju. Policija se nije pojavila - rekao je srpski navijač koji je učestvovao u ovom nemilom događaju.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

EVO ZBOG ČEGA JE SRBIJA ONAKO LOŠE PROŠLA U RUSIJI! Napustio nas Goran Bunjevčević! (KURIR TV SPORT)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track