Najnovije vesti

IZGUBIO SAM SINA! Slavoljub Muslin ne može da prežali Goranovu smrt
Foto: Marina Lopičić, Dado Đilas

Srbija plače za Bunjom

IZGUBIO SAM SINA! Slavoljub Muslin ne može da prežali Goranovu smrt

Fudbal

Bivši selektor dirljivim rečima oprostio se od prerano preminulog direktora Fudbalskog saveza Srbije

Fudbalska Srbija u suzama ispraća prerano preminulog sportskog direktora Fudbalskog saveza Gorana Bunjevčevića. Na licu bivšeg selektora "orlova" Slavoljuba Muslina neverica, teški dani kroz koje je Goran prolazio boreći se za život nisu mogli da ga pripreme za najtužniju vest.

- Nadao sam se da će se izvući, da će iz svih teškoća izaći kao pobednik, bez obzira na to što smo svakog dana dobijali informacije o njegovom stanju koje nije bilo dobro. Šta da vam kažem nakon svega? I dalje ne mogu da se pomirim s tim da ga nema više s nama. Suvišno je da pričam koliko sam ga voleo i poštovao - rekao je za Kurir Slavoljub Muslin.

Život je takav scenario napravio da se istog dana kada je prestalo da kuca srce kreatora uspeha u kvalifikacijama vrate i njegovi igrači iz Rusije.

- Verujte mi, to što nisam ja otišao na Svetsko prvenstvo nije tolika šteta koliko je šteta i velika tuga što Goran nije bio u prilici da u Rusiji uživa u svom uspehu. On je najzaslužniji što smo se plasirali u Rusiju, ja najbolje znam koliko je uložio sebe da bismo na kraju zajedno došli do toga cilja. Da je on bio tamo, mnoge stvari se ne bi desile koje su uticale... Pa ja sam samo zbog njega došao, iako nisam to planirao. Samo zbog Gorana sam preuzeo reprezentaciju, on me je ubedio da možemo nešto napraviti. Bili smo mnogo više od saradnika, sada se moram navići na to da ga nema. Tužno, tužno... Kao da sam izgubio sina!

Dejan Petković

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...