CRVENO-BELI U AUSTRIJI UTUČENI: Pobeda za Bunjevčevića
Foto: Www.crvenazvezdafk.com

SAVLADALI LASK

CRVENO-BELI U AUSTRIJI UTUČENI: Pobeda za Bunjevčevića

Fudbal -

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su danas LASK iz Linca sa 3:1 u pripremnom meču u Austriji, a trener crveno-belih Vladan Milojević je taj trijumf posvetio preminulom Goranu Bunjevčeviću.

"Lepo je kada pobedite, ovi momci imaju pobednički mentalitet, ali važno je da smo odigrali dobru utakmicu. Igrali smo i danas protiv ekipe od koje može nešto da se nauči, videli ste igru jedne nemačke ekipe, sa formacijom koja nije tipična za naš fudbal, i drago mi je da su momci dobro odigrali", rekao je Milojević, objavljeno je na sajtu kluba.

Dvostruki strelac za Zvezdu bio je Nemanja Milić, a debitantski gol postigao je Milan Jevtović.

"Bilo je veoma dobrih stvari, ima i elemenata koje treba popraviti, ali i faktor umora je tu. Zadovoljan sam njihovom željom, htenjem, i na nama je da nastavimo da radimo", rekao je Milojević.

"U svoje ime i u ime stručnog štaba i svih igrača želeo bih ponovo da izrazim saučešće porodici jednog velikog igrača i čoveka, i iako je ovo prijateljska utakmica, ovu pobedu posvećujemo Goranu Bunjevčeviću", dodao je trener Zvezde.

Goran Bunjevčević, nekadašnji kapiten Crvene zvezde, fudbaler londonskog Totenhema i sportski direktor Fudbalskog saveza Srbije, umro je u četvrtak u 46. godini.

Sahranjen je danas Novom bežanijskom groblju u Beogradu.

(FK Crvena zvezda)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track