EVROPO, EVO NAS: Partizan, Radnički i Spartak izlaze na scenu!
Foto: Starsport©

napad na ligu evrope

EVROPO, EVO NAS: Partizan, Radnički i Spartak izlaze na scenu!

Fudbal -

Partizan s velikim ambicijama u četvrtak počinje kvalifikacije, a istorijskog uspeha su željni i Radnički i Spartak!

Utakmicama Rudar Pljevlja - Partizan, Spartak Subotica - Kolrejn i Radnički Niš - Gzira junajted, tri srpska kluba danas počinju pohod na Ligu Evrope.

Partizan ne bi smeo da ima većih problema s pljevaljskim Rudarom, kvota na trijumf crno-belih je 1,45, a na Hendikep pobedu (sa dva ili više golova razlike) 2,25. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Rudar - Partizan.

Najveće šanse da se domognu grupne faze su svakako crno-beli, međutim ni Subotičani, ni Nišlije ne beže od ambicije da ispišu istoriju tako što će proši sve kvalifikacione mečeve do grupe.

KLADIONICA

Rudar P. - Partizan (20.15) 1 7,00 x 4,00 2 1,45

Radnički N. - Griza junajted (21.00) 1 1,28 x 5,30 2 9,00

Spartak S. - Kolrejn (20.45) 1 1,30 x 4,80 2 9,50

"Cilj je jasan. Ne želimo samo da uđemo u grupu, već i da u najmanju ruku ponovimo prošlogidišnji uspeh, a to je da dočekamo proleće u Evropi", jasan je trener Partizana Miroslav Đukić.

foto: Starsport©

"Skenirali smo rivala i spremni ulazimo u sezonu. Nikoga nećemo potceniti, ali svesni smo našeg kvaliteta. Očekujem pun stadion u nišu i podršku koja nam je neophodna za dobar rezultat. Radnički to zaslužuje", istakao je trener Radničkog Nenad Lalatović.

"Ovo je veliki dan za Spartak, koji nema priliku tako često da igra zvanične evropske utakmice. Svesni smo izazova i radujemo se izlaska na evro-scenu", izjavio je trener Spartaka Vladimir Gaćinović, inače otac fudbalera Mijata Gaćinovića.

U sva tri srpska kluba ističu da su upoznati s manama i vrlinama rivala, pa ostaje da se vidi kako će ko prići na otvaranju sezone. Poruka Kurira svima je - srećno!

Goran Anđelković

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track