ĐUKIĆ PRED RUDAR: Imamo dobar rezultat, ali nema opuštanja
Foto: Dado Đilas

PARTIZAN U LE

ĐUKIĆ PRED RUDAR: Imamo dobar rezultat, ali nema opuštanja

Fudbal -

Trener fudbalera Partizan Miroslav Đukić, pred revanš protiv Rudara u Ligi Evrope i sa prednošću iz Crne Gore 3:0, izjavio je da sprema ekipu kao da kreće od nule.

"Posle prve utakmice imamo dobar rezultat, ali i ovde nas očekuje težak meč. Necemo dozvoliti da se opustimo, ne treba nam velika motivacija, igramo pred našom publikom i želimo da se predstavimo u dobrom svetlu", rekao je Đukić.

Kad je reč o povredi Nemanje Nikolića, Đukić očekuje brz povratak, ali neće moći da računa na njega za Rudar, a verovatno ni na Marka Jankovića.

"Posle prvih snimaka bili smo zabrinuti zbog povrede Nikolića, ali su detaljniji pregledi pokazali da povreda nije ozbiljna kao što se činilo, i da očekuje da se u što bržem roku vrati na teren. Janković nije trenirao ovih dana, pitanje je da li će biti spreman", kazao je trener crno-belih.

Dodao je da Nikolić daje mogućnost igranja sa dva špica, ali i da je više za polušpica.

Prema njegovim rečima ukoliko napadač Ognjen Ožegović ode Partizan će dovesti njegovu zamenu.

"Ožegović je doneo dosta stvari, bio je starter, igrao dobro i zadovoljni smo. Računamo na njega, u Nikšiću su igrali Rikardo i Nikolić, došlo je do rotacije... Ako ode nadomestićemo njegov odlazak pojačanjem".

Đukić je rekao i da nema lakog rasporeda i da ulaze ozbiljno u svaki meč.

"Videli smo to na Mundijalu gde su favoriti poispadali u prvim rundama. Treba da se pripremamo za svaki meč, prilazimo najozbiljnije svakoj utakmici. Videlo se prošle sezone gde nismo nikog lako dobili", rekao je Đukić.

Vezni fudbaler Saša Zđelar složio se sa trenerom Đukićem da neće biti lako.

"Spremamo se i pripremamo kao da je 0:0. Tamo do poluvremena nije bilo uopšte lako, sigurno da neće biti ni ovde", zaključio je Zdjelar.

Revanš utakmica između Partizana i Rudara iz Pljevalja igra se sutra od 20.30 na stadionu u Humskoj.

kurir.rs / Tanjug

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track