NEKAD NAVIJAČ, SADA NAPADAČ ZVEZDE: Gol je ostvarenje sna!
Foto: FK Crvena zvezda

U METU

NEKAD NAVIJAČ, SADA NAPADAČ ZVEZDE: Gol je ostvarenje sna!

Fudbal -

Radost s Delijama posle gola i pobede pamtiću dok sam živ, kaže brzonogi fudbaler Crvene zvezde

Milan Jevtović do kraja života pamtiće 20. jul, dan kada je postigao prvi gol za voljenu Crvenu zvezdu.

Nekada navijač ovog kluba, sada fudbaler ekipe s "Marakane", ne krije sreću što je ostvario dečački san.

- Mnogo je lep osećaj kad postigneš pogodak za voljeni klub, a sada želimo da nastavimo sa pobedama i u evropskim kvalifikacijama. Radost s Delijama pamtiću do kraja života - istakao je Jevtović za portal "Hotsport".

- Pokazalo se da upornost i želja donose rezultat. Vidi se da polako, ali sigurno gradimo naš stil igre, a biće to sve bolje. Treba vremena da se mi, novi, ukomponujemo i sada su bitne samo pobede - dodao je on. Slalom brzonogog napadača u finišu prvog dela utakmice s Dinamom iz Vranja izmamio je aplauze sa tribina stadiona "Rajko Mitić".

- Falio je pogodak u centar, ali mi je promašeni zicer pomogao da nateram sebe da u nastavku meča zapnem. Dupliranje prednosti je uticalo da budemo dodatno sigurni i odigramo kako treba. Parabola je pala u mrežu. Gadao sam i ovo mi je svakako jedan od najdražih trenutaka u dosadašnjoj karijeri. Želim da nastavim uspon, a i da se zahvalim saigračima na podršci - konstatovao je

Jevtović, kome je jedan od saigrača i kum - Branko Jovičić. Bivši fudbaler Antalije i Rozenborga svestan je da nema vremena za slavlje, jer već sutra na "marakanu" stiže litvanska Suduva.

- Otvorili smo evropsku stranicu i sada sledi napad na Suduvu. Rival koji je izbacio APOEL zaslužuje poštovanje, ali ćemo se spremiti da ostvarimo pobedu i mirnije sačekamo revanš u Litvaniji. Idemo korak po korak - poručio je Jevtović.

25 godina ima Jevtović 6 klubova promenio dosad 1 put nosio dres Srbije

Goran Anđelković

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track