Najnovije vesti

PROHTEV KOJI JE ŠOKIRAO ČELNIKE JUVENTUSA: Ronaldo u Torino donosi ČUDO TEHNIKE od 2 MILIONA EVRA koje je napravila NASA! (VIDEO)
Foto: Reuters

MAŠINERIJA

PROHTEV KOJI JE ŠOKIRAO ČELNIKE JUVENTUSA: Ronaldo u Torino donosi ČUDO TEHNIKE od 2 MILIONA EVRA koje je napravila NASA! (VIDEO)

Fudbal

Portugalski as Kristijano Ronaldo u Torino donosi čudo tehnike vredno 2 miliona evra!

Kristijao Ronaldo se polako kući u ovom gradu kao novi igrač Juventusa, ali osim što je izabrao svoj novi dom i unutrašnj uređenje, Portugalac je šokirao sve u klub, ali i u gradu svojim prohtevom.

 

Planira da donese i svoju antigravitacionu mašinu u Torino! 

 

Mašina čija vrednost iznosi 2 miliona dolara a koju je konstruisala NASA treba ovih dana da stigne u Torino.

 

NASA je osmislila čitavu koncepciju za svoje astronaute, a onda su dozvolili da i ostali medicinske organizacije dobiju priliku da je koriste, a Ronaldo ju je, kad je čuo za sve njene lagodeti, odmah pazario. 

 

Mašina izgleda kao klasnična traka za trčanje, ali sadrži i posebnu opremu u vidu providne cirade u koju sportista uđe. Tada se cirada zatvori, upumpa se vazduh pa sportista ima osećaj kao da lebdi jer mu se težina smanji za 70%.

 

Možete da radite razne vežbe za oporavak ili čak i određeni trening, samo što ćete imati težinu od 20% od svoje normalne.

 

kurir.rs / kurir sport

 

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...