KLOP ŽESTOKO UDARIO NA MAŽIĆA! Srbin mu kriv za poraz u finalu LŠ: Nije imao hrabrosti da odluči utakmicu!
Foto: Reuters, AP

Ne može da prežali poraz

KLOP ŽESTOKO UDARIO NA MAŽIĆA! Srbin mu kriv za poraz u finalu LŠ: Nije imao hrabrosti da odluči utakmicu!

Fudbal -

Menadžer Liverpula Jirgen Klop ne može da prežali poraz od Real Madrida u finalu Lige šampiona (3:1).

Nemac je posle par meseci ćutanja progovorio je o Ramosovim startovima u finalu Lige šampiona prvo nad Salahom, a onda i nad Karijusom.

Klop smatra da sudija nije imao hrabrosti da sakcioniše brutalne startove Serhija Ramosa. Podsetimo, glavni sudija na meču bio je naš Milorad Mažić.

Najveći engleski derbi Man. Junajted - Liverpul igra se u SAD-u večeras u 23.00, a kvota da će doći 3+, i da će oba tima dati po gol (GG3+) je 1,70. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Mančester Junajted - Liverpul.

"Da je VAR mogao da se upotrebljava, to bi bila idealna situacija (duel sa Salahom). Ne kažem da je trebalo da se da crveni karton, ali trebalo je da se konstatuje da je to nemilosrdno. U takvim situacijama mora neko da sudi bolje. Svako ko nije navijač Reala za to bi rekao da je nemilosrdno i brutalno. Nisam siguran da ćemo se ikada susresti sa tako nečim, da jedan igrač udari laktom golmana, a da poput rvača obori najboljeg strelca tima i izbaci ga iz igre i onda dobija utakmicu. To je ono o čemu treba da se priča", rekao je Kop dodavši:

"Obično ako uradite nešto kao što je to Ramos, bivate kažnjeni. Neko će to videti kako treba i poslati vas van terena na četiri ili pet nedelja. Ali u ovom slučaju, nije bilo ništa. Sudija mora da ima hrabrosti da odluči utakmicu. U finalu to nije bio slučaj, a posle će da pišu o meni da sam loš gubitnik".

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track