Milojević posle Radničkog: Jedino dobro je pobeda! Šarac: Ne bih komentarisao gol
Foto: Starsport©

Reakcija

Milojević posle Radničkog: Jedino dobro je pobeda! Šarac: Ne bih komentarisao gol

Fudbal -

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević izjavio je posle pobede njegovog tima protiv niškog Radničkog od 2:0 da se neće puno toga pamtiti sa ovog susreta.

- Ne bih stvarno komentarisao ništa drugo, sem pobede i tri boda. Čestitao bih gostima, dobro su igrali, dok kod nas puno stvari nije štimalo. Jedini utisak koji nosim su pobeda i tri boda, to je to - rekao je Milojević za "Arenu sport" posle meča.

foto: Starsport©

Pomoćni trener Radničkog iz Niša Dragan Šarac vodio je ekipu zato što je prvom treneru Nenadu Lalatoviću pozlilo pred početak .

- Odigrali smo dobro, bili smo i bolji u pojedinim trenucima, igrali napadački i promašili neke prilike, posebno onu pred kraj prvog poluvremena. Zvezda nije imala neku posebnu igru danas, a situaciju iz koje smo primili prvi gol neću ni da komentarišem, pošto nisam mogao najbolje da vidim da li je bilo ofsajda. Držali smo pod kontrolom veći deo utakmice, ali Zvezda ima veći kvalitet od nas i zasluženo su dobili. Nama sledi priprema za revanš protiv Makabija, gde ćemo pokušati da pobedimo i obezbedimo prolaz u narednu rundu kvalifikacija - poručio je Šarac posle meča protiv Zvezde.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track