GRMI MARAKANO: Igrači zovu Delije na stadion!
Foto: Kurir Sport/Aleksandar Radonić

Zgazite Slovake, overite Evropu

GRMI MARAKANO: Igrači zovu Delije na stadion!

Fudbal -

Fudbaleri Crvene zvezde spremaju se za meč dosadašnjeg dela sezone, meč koji im može obezbediti učešće u Ligi Evrope i finalnu borbu za ulazak u Ligu šampiona!

U Beograd stiže šampion Slovačke Spartak iz Trnave, pa je mobilizacija u Ljutice bogdana već na najvećem mogućem nivou. Jer momci koji u utorak u 20.30 istrče na stadion Rajko Mitić treba da misle samo o rivalu i o tome kako da što više napune mrežu Slovaka i obezbede miran revanš naredne sedmice. A za to će im, kažu, biti neophodna pomoć.

Pomoć od onih za koje se fudbal i igra, od vernih navijača. Nema sumnje da će fudbaleri dati sve od sebe za trijumf, a Branko Jovičić ima jasnu poruku za sve kojima je crveno-belo pri srcu:

foto: photogeneva.com

- Svi na stadion protiv Spartak iz Trnave - rekao je Jovičić, a Marko Gobeljić je dodao: - Čekamo vas u utorak u pola devet na Marakani.

foto: Starsport©

Od Nemanje Radonjića očekuje se da nastavi golgetersku seriju i u duelima sa ekipom iz Slovačke, a on na ovaj susret gleda iz specifičnog ugla. Za Radonjića trijumf u dovmeču sa Spartom iz Trnave znači i ostvarenje sna. - Na korak smo od snova. Dođi i podrži Zvezdu!

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track