DA VIDIMO KAKO IDE BEZ ĐUKE! Partizan dočekuje Mladost!
Foto: Starsport©

Superliga

DA VIDIMO KAKO IDE BEZ ĐUKE! Partizan dočekuje Mladost!

Fudbal -

Partizan će večeras ugostiti Mladost iz Lučana u 3. kolu Superlige, a tim će na ovom meču voditi Žarko Lazetić.

Crno-beli će večeras, posle skoro godinu dana, odigrati utakmicu a da na klupi neće biti Miroslava Đukića. Popularni Đuka je već bivši, a novoizabrani šef struke Zoran Mirković zbog papirologije večeras može da bude samo posmatrač i navijač. Partizanu i Mirkoviću preostaje samo da početkom nedelje obezbede sve što treba da bi on sedeo na klupi u prvom meču 3. kola kvalifikacija Lige Evrope protiv Nordsjelanda u Danskoj.

Ceh očajnim igrama Partizana platio je trener Đukić, a ekipu će protiv Lučana voditi Žarko Lazetić. Kvota na pobedu crno-belih bez primljenog gola (Sigurna pobeda) je 1,75. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Partizan - Mladost.

Žarko Lazetić je sarađivao s Đukićem, dobro poznaje ekipu i videćemo da li će uspeti da je razdrma.

- Najvažnije je da posle puta koji smo imali u Ligi Evrope spremno dočekamo ovaj meč. Specifična je situacija, jer je ovo prelazni period. Moji saradnici i ja učinićemo sve da tim bude motivisan i ostvari novu pobedu. Mladost je jedna od retkih ekipa koja je promenila samo jednog novog igrača, trener odlično poznaje našu ligu i znamo šta da očekujemo. Očekujem novu energiju - rekao je Lazetić.

Partizan više ne sme da razmišlja o kiksu, posebno na domaćem terenu. Najveći rival Crvene zvezde već ima tri boda prednosti, a prvenstvo samo što je počelo. Nema sumnje da je Partizan favorit, ali prva dva kola govore da prednost crno-belih nije velika. Mladost je u prvom kolu remizirala u Novom Sadu, a potom u Lučanima savladala Radnik, doduše minimalnim rezultatom.

Kurir sport.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track