GOTOVO! Crvena zvezda dobila veliko pojačanje u napadu!
Foto: www.girondins.com

kraj sage

GOTOVO! Crvena zvezda dobila veliko pojačanje u napadu!

Fudbal -

Brazilac Kafu dolazi na jednogodišnju pozajmicu na Marakanu iz Bordoa

Brazilac Džonatan Kafu od jutros je definitivno fudbaler Crvene zvezde! Napadač francuskog Bordoa dolazi na besplatnu jednogodišnju pozajmicu, a crveno-beli će na kraju sezone imati mogućnost otkupa njegovog ugovora.

Džonatan Kafu (27) zadržaće svoja primanja iz Bordoa i na Marakani, odnosno 700.000 evra po sezoni i to bez bilo kakvih bonusa.

Izjava sportskog direktora Mitra Mrkele, posle prvog meča sa Spartakom iz Trnave (1:1) u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, da je Kafu pred vratima Marakane, tako je danas dobila potvrdu. Pitanje je samo da li je Zvezda zakasnila sa kupovinom Kafua, s obzirom da on neće moći da igra u najvažnijoj utakmici za klub od početka sezone, narednog utorka u revanšu u Slovačkoj, kada će biti poznato ostaje li prvak Srbije u borbi za Ligu šampiona, ili ne.

Dolazak Kafua u Beograd očekuje se u petak. Navijači Crvene zvezde odlično poznaju Brazilca, pošto je pre dve sezone bio najbolji igrač u timu Ludogoreca, kada je prvak Bugarske bio bolji u dvomeču sa crveno-belima u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Ludogorec je posle toga prodao Kafua u Bordo, ali se on nije naigrao u Francuskoj i od početka interesovanja Crvene zvezde hteo je da dođe u Beograd.

Kurir sport/ A. Radonić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track