SPARTAK U DANSKOJ TRAŽI ČUDO: Kad bi danas Brondbi pao
Foto: EPA/KOCA SULEJMANOVIC

REVANŠ MEČ

SPARTAK U DANSKOJ TRAŽI ČUDO: Kad bi danas Brondbi pao

Fudbal -

Fudbaleri Spartaka iz Subotice večeras (20.00) igraju revanš meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope sa Brondbijem.

Na gostovanje u Dansku poneli su minu od dva gola iz prvog susreta i biće im potrebno mnogo znanja, sreće, pa i doza čuda kako bi napravili još jedan korak u dosad uspešnoj evropskoj avanturi.

Spartak protiv Brondbija posle 0:2 na Marakani može da se nada samo časnom oproštaju od Evrope. Kvota da Subotičani neće izgubiti (dupla šansa X2) je ogromna - 4,30. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Brondbi - Spartak Subotica.

Pored negativnog rezultata, Subotičani imaju brojne kadrovske probleme, ali su i pored toga za Kopenhagen otputovali u atmosferi realnog optimizma. Oni koji su na raspolaganju treneru Vladimiru Gaćinoviću spremni su da odigraju najbolje što mogu i pokušaju da pokažu da je rezultat prvog duela posledica ne baš srećnih okolnosti i neiskorišćenih stoodstotnih prilika za gol.

Na terenu sigurno neće biti povređenih Branimira Jočića, Dejana Kerkeza i Slađana Rakića, dok je nastup Nemanje Ćalasana i dalje pod znakom pitanja.

kurir.rs / kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track