DOCIĆ NE MRDA SA BRDA: Marko veran Čukaričkom
Foto: FK Čukarički

Pojačanje iz sopstvenih redova

DOCIĆ NE MRDA SA BRDA: Marko veran Čukaričkom

Fudbal -

Marko Docić je produžio ugovor sa Čukaričkim do 2022. godine. Kapiten belo-crnih je prošle godine bio najbolji strelac tima, postigao je 12 golova, ove je krenuo vrlo dobro, u prva četiri kola ima učinak od po dva gola i dve asistencije.

- Imao sam ugovor na još dve godine, ali smo se na obostrano zadovoljstvo dogovorili da saradnju produžimo do 2022. Još dok smo bili na pripremama u Sloveniji pričao sam o prelaznom roku sa potpredsednikom Nenadom Mirosavljevićem, dogovor je bio da produžimo ugovor ukoliko ostanem.

Naravno, sve će biti drugačije ako se pojavi neka ponuda koja bi bila interesantna i za mene i za klub, prelazni rok traje do 31. avgusta, u nekim zemljama i kasnije.

Ipak, objasio je Docić da nigde ne žuri sa Banovog brda, a potvrda toga je i produžetak saradnje.

- Već dve godine sam ovde, zadovoljan sam svim segmentima, timom, atmosferom, ljudima u klubu, saigračima, sve je kako treba na Banovom brdu. U međuvremenu sam postao i kapiten, iako je to obaveza više, traka mi prija - poručio je Marko Docić.

U 5. kolu Super lige, Čukarički igra u subotu na domaćem terenu protiv Proletera (19,00).

(M.B.)

Foto: FK Čukarički

Milosavljević: Kapiten i lider ekipe

Produžetak ugovora sa kapitenom Docićem potvrdio je i Nenad Mirosavljević. - Marko je potpisao novi, četvorogodišnji ugovor. Postao je kapiten, lider ekipe, od njega očekujemo da nastavi sa dosadašnjim partijama, da bude voda ekipe i da predvodi Čukarički ka uspesima i u narednom period - rekao je Mirosavljević.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track