BLAMAŽA MANČESTERA U BRAJTONU: Đavoli poraženi na prvom gostovanju u Premijer ligi! Aleksis Sančez nije putovao sa ekipom! (VIDEO)
Foto: AP

sramota Murinja

BLAMAŽA MANČESTERA U BRAJTONU: Đavoli poraženi na prvom gostovanju u Premijer ligi! Aleksis Sančez nije putovao sa ekipom! (VIDEO)

Fudbal -

Fudbaleri Brajtona pobedili su danas na svom terenu Mančester junajted sa 3:2, u drugom kolu engleske Premijer lige.

Ekipa Žozea Morinja je na gostovanju u Brajtonu delovala nemoćno, što je domaćin iskoristio i došao do iznenadjujuće pobede protiv velikog favorita.

Brajton je poveo pogotkom Glena Marija u 25. minutu, koji je iskoristio dobro proigravanje Solomona Marča s leve strane, pobegao svom čuvaru i savladao Davida de Heu.

Samo dva minuta i 23 sekunde kasnije Brajton je duplirao svoju prednost preko Šejna Dafija, koji se odlično snašao u šesnaestercu posle kornera i zatresao mrežu Junajteda.

Mančester je preko Romelua Lukakua uspeo da smanji zaostatak u 34. minutu, ali je Paskal Gros iz jedanaesterca u 44. ponovo doveo Brajton do dva gola prednosti.

Drugo poluvreme nije donelo mnogo uzbudjenja, tek u finišu, odnosno u 94.

minutu, defanzivci domaće dekipe skrivili su jedanaesterac nad Maruanom Felainijem, a minut kasnije siguran izvodjač bio je Pol Pogba kome je to drugi gol u sezoni.

Mančeter junajted je 10. na tabeli engleske Premijer lige sa tri boda, koliko ima i jedanaestoplasirani Brajton uz lošiju gol-razliku.

Kurir sport/Beta

Foto: AP

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track