IPAK ORGANIZOVANO GLEDANJE UTAKMICE: Zvezda poziva sve navijače da na video bimu pored stadiona isprate meč!
Foto: Starsport©

javni poziv

IPAK ORGANIZOVANO GLEDANJE UTAKMICE: Zvezda poziva sve navijače da na video bimu pored stadiona isprate meč!

Fudbal -

Fudbalski klub Crvena zvezda postaviće video bim iza južne strane stadiona "Rajko Mitić" kako bi navijači mogli da gledaju i pruže podršku tokom utakmice protiv Salcburga u plej-ofu za Ligu šampiona.

Evropska fudbalska unija (UEFA), nakon što je kaznila Zvezdu sa dve utakmice bez publike zbog nepristojnog ponašanja navijača, izdala je dozvolu crveno-belima da na samo 200 metara od stadiona omogući pristalicama da podrže fudbalere.

"Delije, danas od 20 sati se skupljamo iza pomoćnih tenera juga na parkingu, između terena omladinske škole i pumpe, odakle ćemo zajedno da gledamo utakmicu na video bimu. To mesto je svega 200 metara od stadiona i ako nas bude kao juče na treningu moći ćemo da damo podršku navijačima u pravom smislu tako što će nas čuti", navodi se u pozivu navijača Zvezde.

Oni su pozvali sve navijače iz Beograda i unutrašnjosti da dođu i daju podršku ekipi Vladana Milojevića, samo dan nakon što su to uradili na treningu kada se skupilo 2.500 ljudi.

"Vrlo bitna stvar je da boravak oko stadiona ima istu težinu kao unutar, pa tako nećemo koristiti pirotehniku", kažu navijači.

Prva utakmica plej-ofa za Ligu šampiona Crvena zvezda - Salcburg igra se večeras od 21 sat na stadionu "Rajko Mitić".

1 / 3 Foto: Crvena zvezda

Kurir sport

Foto: Starsport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track