ZBOG LUKE MODRIĆA: Real sprema tužbu protiv Peđe Mijatovića i Lemića
Foto: Reuters

perez ljut

ZBOG LUKE MODRIĆA: Real sprema tužbu protiv Peđe Mijatovića i Lemića

Fudbal -

Hrvatski fudbaler Luka Modrić je uprkos nagoveštajima prelaska u Inter iz Milana ostao u Realu, a španski mediji pišu da bi klub iz madrida mogao da uz Inter tužiti i Predraga Mijatovića i Vladu Lemića.

Real je tužio milanski klub, jer je navodno, na nelegalan način pokušao da dovede igrača, kršeći pravilo Fife da nije dozvoljeno pregovaranje sa igračem, koji je pod ugovorom sa drugim klubom.

"Gazeta delo sport" je, zatim, javila da se Modrić sam nudio Interu, a hrvatski fudbaler tu informaciju nazvao najvećom laži u istoriji.

Danas španski mediji tvrde da čelnici "kraljevskog kluba" razmišljaju da podnesu tužbu protiv Modrićevih agenata, koji su, kako tvrde u Madridu, dogovorali transfer bez njihovog znanja.

foto: Profimedia

Radio "Kadena ser" navodi da bi tužba Svetskoj kući fudbala trebalo da bude podneta protiv Predraga Mijatovića, igračke legende Reala i nekadašnjeg sportskog direktora, koji je bio uključen u posao sa Vladom Lemićem, poznatim fudbalskim menadžerom, poreklom iz Republike Srpske.

Kako javlja španski radio, sa dobrim vezama i izvorima u Realu, u tužbi će se navesti da su Mijatović i Lemić nudili Modrića raznim klubovima u Evropi, a ne samo Interu.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track