OBRT NA MARAKANI Zvezda bira napadača: Đovani Sio ili Boaći!
Foto: Dado Đilas

dilema pred crveno-belima

OBRT NA MARAKANI Zvezda bira napadača: Đovani Sio ili Boaći!

Fudbal -

Francuzi žele da prvak Srbije narednog leta otkupi napadača Monepeljea za dva miliona evra, što je velika investicija za klub iz Ljutice Bogdana

Ričmond Boaći je ponovo u igri za napadača Crvene zvezde. Iako je Francuz koji igra za Obalu Slonovače Đovani Sio praktično viđen za novog napadača crveno-belih, centarfor iz Gane mogao bi pred kraj prelaznog roka da se vrati na Marakanu, odakle je otišao u februaru u Kinu.

Najveći problem za Crvenu zvezdu u pregovorima sa Monepeljeom je zahtev uprave francuskog kluba da crveno-beli posle jednogodišnje pozajmice otkupe napadača za dva miliona evra. To je veliki novac za crveno-bele koji još nisu obezbedili Ligu šampiona, pa ne žele da ulaze u posao bez konačnog računa.

Inače, Đovani Sio je dao pristanak da dođe u Beograd, pošto je od zemljaka Damijena Le Taleka čuo mnogo toga lepog o Crvenoj zvezdi. Ukoliko čelnici crveno-belih uspeju da omekšaju stav Monpeljea dogovor će biti postignut, u protivnom od dolaska napadača neće biti ništa.

Zato je u prvi plan ponovo izbio Ričmond Boaći. Napadač iz Gane opet nije igrao za kineski Đangsu iu prvenstvu, a čelnici tog kluba kontaktirali su Crvenu zvezdu i rekli da su spremni da razgovaraju o pozajmici. Pred ljudima iz Ljutice Bogdana sada su sve opcije, a treba izabrati onu koja bi bila najbolja za klub.

Kurir sport/A. R.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track