REVANŠ MEČ LE

CRVENO-BELI SLETELI U AUSTRIJU: Sunce i 30 stepeni dočekalo Zvezdu u Salcburgu (KURIR TV)

Fudbal -

Fudbaleri Crvene zvezde stigli su u Salcburg letom "Air Srbije" nešto iza podneva.

Specijalni izveštač iz Salcburga za Kurir - Aleksandar Radonić

Ekpedicija crveno-belih smestila se u svoj hotel, a fudbaleri će večeras u 20.00 sati održati trening na stadionu "Red bul arena". Sutra je na programu revanš utakmica plej-ofa za ulazak u Ligu šampiona protiv domaćeg Salcburga od 21.00 sat.

Crvenu zvezdu je dočekalo toplo i sunčano vreme u Salcburgu sa temperaturom oko 30 stepeni, daleko toplije nego u Beogradu. Na aerodromu fudbalere je dočekalo nekoliko dečaka i devojčica srpskih gastarbajtera.

Sam grad Salcburg koji se nalazi u blizini granice sa Nemačkom veoma je miran i spokojan. Stari grad je sagrađen u baroknom stilu i 27 crkava koji se nalaze u tom delu su od 1996. godine pod zaštitom UNESKO. Salcburg je rodni grad poznatog kompozitora Volfganga Amadeusa Mocarta.

Kako austrijski mediji javljaju Crvena zvezda će sutra na stadionu "Red bul arena" imati veliku podršku svojih navijača. Cela južna tribina kapaciteta 7.200 ljudi biće u crveno-belim bojama i na njoj će biti Delije i ostale pristalice Crvene zvezde. Za pretpostaviti je da će i u drugim sektorima biti još navijača prvaka Srbije, pa će igrači imati veliku podršku.

kurir.rs / A. Radonić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track