Najnovije vesti

NAJLUĐA PRIČA PRELAZNOG ROKA: Došao da potpiše ugovor, slagao da mu zvoni telefon i pobegao!
Foto: Twitter Printscreen

hoće, pa neće

NAJLUĐA PRIČA PRELAZNOG ROKA: Došao da potpiše ugovor, slagao da mu zvoni telefon i pobegao!

Fudbal

Letnji prelazni roku fudbalu je završen, a verovatno najluđa priča prelaznog roka dolazi nam iz Turske, tačnije Bursaspora, koji je želeo da na dvogodišnju pozajmicu dovede iskusnog Poljaka Kamila Grosickog.

Grosicki je pre nekoliko dana otputovao u Tursku gde ga je dočekao veliki broj navijača Bursaspora. Poljak nije skidao osmeh s lica i činilo se da je srećan što će karijeru nastaviti u ovom klubu. Ipak, niko nije mogao ni da sanja šta će se dogoditi na u finišu prelaznog roka.

 

U četvrtak ujutru došao je u trening centar Bursaspora, a nakon što je obišao krug i upoznao se s budućim saigračima otišao je na lekarske preglede. Sve je bilo u najboljem redu, lekarske je prošao i ostao je samo potpis. Bursa je organizovala zvanično predstavljanje, pozvan je veliki broj novinara, ali sve je propalo na filmski način. Grosicki je rekao predsedniku da mora da izađe na nekoliko minuta jer ga neko uporno zove na mobilni telefon.


Kada je Grosicki izašao da se "javi na telefon" niko nije ni slutio šta će se zapravo desiti Sve je trajalo preko deset minuta i već su mnogi počeli da se pitaju gde je fudbaler nestao. Otišli su da ga potraže, a od njega nije bilo ni traga ni glasa. Pokušali su da ga dobiju na telefon, ali nisu uspeli i nikome nije bilo jasno šta se dešava. Sat vremena kasnije dobili su informaciju da je Grosicki seo u auto i pobegao, te da se ukrcao u avion i krenuo nazad za Englesku.

 

"Tražili su nam da odmah isplatimo kompletan novac za dve godine. Rekli smo im da nemamo nameru da to učinimo, ali i da jednostavno nemamo toliko novca", saopštili su iz kluba.

 

 

Kurir sport

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...