Najnovije vesti

ĐOROVIĆ ODVEO ORLIĆE NA EVRO: Pobeda u Rusiji za Gorana Bunjevčevića!
Foto: FSS

NE ZABORAVLJA PRIJATELJA

ĐOROVIĆ ODVEO ORLIĆE NA EVRO: Pobeda u Rusiji za Gorana Bunjevčevića!

Fudbal

Selektor Goran Đorović ostvario je fantastične rezultate sa mladom reptrezentacijom Srbije - osam pobeda u isto toliko utakmica i praktično odveo Srbiju na Evropsko prvenstvo koje se iduće godine održava u Italiji i San Marinu.

"Ovu pobedu, verujem i plasman na Evropsko prvenstvo, jer ostala je samo teorija, posvećujemo pokojnom Goranu Bunjevčeviću, velikom čoveku i sjajnom direktoru, osobi koja će zauvek biti u našim srcima. U njemu smo od prvog dana imali veliku podršku i zajedno smo mnogo toga prošli. Ovog uspeha ne bi bilo bez njega koji nas je doveo i omogućio da se danas svi radujemo", rekao je odmah posle meča u Nižnji Novgorodu i velike pobede za srpski fudbal, selektor Goran Đorović.

 

"Orlići" su pobedili Rusiju 2:1 dva kola pre kraja kvalifikacija imaju osam bodova više od nje, odnosno šest od Austrije.

 

"Čestitke momcima, pokazali su kako se bori za dres Srbije. I ne samo u ovom meču, već tokom celih kvalifikacija pokazali su timski i individualni duh, karakter vredan velikih rezultata. Za njih nema izgubljene lopte, duela, spremni su da padnu i odmah se dignu, da se bore do poslednjeg daha. Tako je bilo i sada kada su se vratili iz minusa. Odigrali smo dobru utakmicu protiv velikog protivnika".

 

 

Preostali su dueli kod kuće sa Austrijom i Jermenijom.

 

"Želimo do kraja da budemo na visini zadatka, ja kažem uvek u skladu sa zahtevima koje traži dres Srbije. Svako ko obuče ovaj dres mora biti svestan njegove težine, a ovi momci to znaju. Zato se danas i raduju", rekao je Goran Đorović.

 

 

(FSS)

 

 

 

 

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...