TRČI, IGRAŠ ZA NOVAC KOJI SAM DECI OD USTA ODVAJAO! Ronaldov naslednik šokirao svet: Pritisak u Realu? Ma, to je smešno...
Foto: Reuters

Mlada španska fudbalska zvezda

TRČI, IGRAŠ ZA NOVAC KOJI SAM DECI OD USTA ODVAJAO! Ronaldov naslednik šokirao svet: Pritisak u Realu? Ma, to je smešno...

Fudbal -

Mlada zvezda Real Madrida i reprezentacije Španije, Marko Asensio, u jednom zanimljivom intervjuu otkrio je da da pritisak, sa kojim se suočava u Real Madridu, nije ništa u odnosu na ono što je doživeo dok je igrao za Majorku.

"Ma, to nije ništa u odnosu na ono što sam doživeo na Majorci. Tamo možete da čujete sa tribina kako vam dobacuju ´Trči, igraš se s novcem moje dece", rekao je Asensio.

Asensio je na meču protiv Hrvatske blistao. Pokazao je da je na dobrom putu da postane velika zvezda španskog fudbala. Navijači Real Madrida su ubeđeni da je upravo Asensio pravi naslednik Kristijana Ronalda.

Asensio je eksplodirao prošle sezone kod Zidana, a očekuje se da će sada imati još značajniju ulogu u kraljevskom klubu.

"Sa ili bez Kristijana, pristupam novoj sezoni sa mnogo nade. Želim da zadržim mesto u timu i imam važnu rolu. Počeo sam sezonu dobro i vredno radim", rekao je Asensio.

Navodno, u kraljevskom klubu planiraju da legendarnu sedmicu dodele mladoj zvezdi. To je najavio i kapiten Serhio Ramos, čija je ideja bila da se sedmica dodeli jednom od najtalentovanijih fudbalera sveta.

"Ne želim da nosim celu karijeru broj 20. Mislim da to opisuje sve ono kako se osećam. Da li bih voleo da promenim broj? Naravno. Videćemo šta će se dogoditi", rekao je Asensio.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track