ZANIMLJIVA IZJAVA MURINJA:  Žao mi je što nemamo kamere u svlačionici!
Foto: Printskrin

premijer liga

ZANIMLJIVA IZJAVA MURINJA: Žao mi je što nemamo kamere u svlačionici!

Fudbal -

Menadžer Mančester junajteda Žoze Murinjo nije krio zadovoljstvo nakon važnog trijumfa svog tima na gostovanju protiv Votforda (2:1)

Portugalac je nakon meča rekao da je predvideo šta će se dogoditi na terenu.

"Oni su dobar tim, znaju kako da naprave probleme najboljima. I rekao sam igračima na poluvremenu, a ponekad mi je žao što nemamo kameru u svlačionici, jer sam im rekao šta će se tačno desiti, a to je da ovo može da bude utakmica za 4:0 ili 5:0, ili nas čekaju veliki problemi. U drugom poluvremenu smo pojačali naš intenzitet, tada je pao gol i utakmica je bila otvorena do kraja“, naglasio je Murinjo.

Hoće li se stradanje Vest Hema nastaviti i na Gudisonu? Kvota da će Everton pobediti je 2,15. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Everton - Vest Hem.

Mančester je posle prvih 45 minuta igre imao dva gola prednosti. Lukaku je u 35. doneo prednost Junajtedu, a Smoling je samo tri minuta kasnije duplirao istu. Andre Grej je uspeo da vrati nadu svom timu golom u 65. minutu, ali su do kraja meča mreže mirovale. Votford je tako nakon četiri trijumfa pretrpeo prvi poraz u sezoni.

„Zahvaljujući ovoj pobedi, imamo isti broj bodova kao Totenhem i Arsenal. Imamo između četiri i šest bodova zaostatka u odnosu na najbolje, a da nismo sada pobedili, razlika bi bila veća, očigledno“, istakao je Murinjo.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track