KOLAROV SKIDA KRUNU KRALJU! Roma gostuje Realu!
Foto: Reuters

Liga šampiona

KOLAROV SKIDA KRUNU KRALJU! Roma gostuje Realu!

Fudbal -

Možda oni deluju kao Marsovci, ali uveren sam da ćemo odigrati veliku utakmicu, poručio Frančesko Toti, direktor Rome

Na startu - spektakl!

U derbiju dana u Ligi šampiona Real dočekuje Romu na Santjago Bernabeuu (21.00, RTS).

Meč prošlogodišnjeg osvajača i polufinaliste LŠ predstavlja pravu poslasticu za ljubitelje fudbala!

Ovde prosto ne može da bude lošeg fudbala! Proteklog vikenda oba tima su kiksnula u nacionalnim šampionatima, ali to ne znači ništa pred večerašnji spektakl. Real je razočarao u meču protiv Bilbaoa na gostovanju i odigrao samo 1:1, a dva neuspeha zaredom bila bi previše za nivo "kraljevskog kluba".

- Razmišljamo samo da Ligu šampiona počnemo pobedom, nema mesta panici posle remija u prvenstvu. Sezona je tek počela - poručio je Đulen Lopetegi, trener Madriđana.

S druge strane, izuzetno oprezno prilaze meču protiv trostrukog uzastopnog osvajača Lige šampiona, bez obzira na to što Real nije ista ekipa iz prošle sezone...

- Oni su moćni i jaki i bez Ronalda. Uostalom, rezultati s početka sezone to pokazuju. Pogledajte im tim, to su sve nosioci igre španske reprezentacije i još nekoliko državnih timova iz svetskog vrha - izjavio je Euzebio di Frančesko, šef struke Rome.

Frančesko Toti, nekada as, a danas direktor "vučice", zna kako je igrati na čuvenom Santjago Bernabeuu.

- Uveren sam da ćemo odigrati veliku utakmicu! Roma ima tim koji je sposoban za tako nešto, čak iako igrači Reala deluju kao da su

Marsovci - uz osmeh je pričao legendarni fudbaler.

Spektakl u Valensiji Ronaldo se vraća u Španiju!

Dosta kvalitetnog fudbala već u prvom kolu Lige šampiona. Utakmice koje će drugog dana biti u centru pažnje su i dueli Benfika - Bajern i Valensija - Juventus! Nažalost, Ljubomir Fejsa zbog povrede neće biti u konkurenciji za meč protiv Bavaraca, dok Živković šansu čeka s klupe. Uroš Račić se verovatno neće naći ni u protokolu za utakmicu koju njegova Valensija igra protiv Juventusa. Biće zanimljivo videti Ronalda, koji se vraća na španske terene, gde je ostavio dubok trag.

M.B.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track