OVO JE NAJBOLJI SNIMAK ISKLJUČENJA RONALDA: Kristijanu se pokreti nogom i rukom stavljaju na teret. Evo šta se zaista desilo! (VIDEO)
Foto: AP

Grešni Portugalac

OVO JE NAJBOLJI SNIMAK ISKLJUČENJA RONALDA: Kristijanu se pokreti nogom i rukom stavljaju na teret. Evo šta se zaista desilo! (VIDEO)

Fudbal -

Fudbaler Juventusa Kristijano Ronaldo našao se u centru pažnje fudbalske javnosti.

Portugalac je u debiju za Staru damu iz Torina u Ligi šampiona isključen od strane sudije Feliksa Briha na utakmici protiv Valensije već u 28. minutu.

I dok je Evropa i dalje podeljena oko toga da li je Kristijano zaslužio crveni karton ili ne, dilemu bi mogao da otkloni snimak iz drugog ugla.

Ronaldo se našao u klinču sa Džejsonom Muriljom iz Valensije, a kao što se može videti iz snimka, nogom i rukom je zakačio fudbalera domaće ekipe.

foto: Printscreen Tweet

Ronaldo je prvo levom nogom udario protivničkog igrača, na šta je odmah ukazao španski sudija Eduardo Ituralde, a zatim je i rukom načinio pokret, kao da želi da počupa Murilja.

Kristijano je u suzama napustio teren, a ostaje da se vidi koliko će utakmica pauzirati. Nije isključeno da dobije tri meča kazne, čime ne bi bio u mogućnosti da igra protiv svog bivšeg kluba Mančester junajteda.

Kurir sport Foto: AP

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track