Najnovije vesti

PITANJE SVIH PITANJA U SRBIJI: DA LI JE BIO GOL?! Zvezda nudi dokaze da je ČIST KAO SUZA! Partizanov GEODETA tvrdi da su pokradeni!  (VIDEO)
Foto: Printscreen

BURA SE NE STIŠAVA

PITANJE SVIH PITANJA U SRBIJI: DA LI JE BIO GOL?! Zvezda nudi dokaze da je ČIST KAO SUZA! Partizanov GEODETA tvrdi da su pokradeni! (VIDEO)

Fudbal

Tema dana u Srbiji definitivno je sporan gol Crvene zvezde na 158. večitom derbiju.

Velika prašina se podigla u javnosti zbog izjednačujućeg gola Boaćija u 74. minutu utakmice.

 

Naime, Zvezdin napadač je šutirao glavom, Stojković je intervenisao, ali kako se nije jasno videlo da li je lopta celim obimom prešla gol-liniju, sudija Danilo Grujić se konsultovao sa pomoćnicima i priznao gol.

 

U Partizanu ne mogu da se pomire sa činjenicom da je gol priznat jer smatraju da lopta nije prešla celim obimom gol liniju. S druge strane, u Zvezdi smatraju da je gol regularan i ne vide ništa sporno u oduci sudije Grujića.

 

Na osnovu snimka koji je viđen na TV prenosu teško se može proceniti da li je gol bio regularan.  U međuvremenu se pojavio veliki broj snimaka iz raznih uglova koji "pokazuju pravu istinu".

 

U Zvezdi nemaju dilemu, gol je čist kao suza.

 

 

Fudbalski klub Partizan angažovao je stručnjake koji su na geodetskom primeru pokazali kako gola Crvene zvezde u 158. večitom derbiju nije bilo.

 

foto: Pritnscreen
foto: Pritnscreen

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nema veze to sa golom i fudbalom, valjda je to jasno.

A post shared by Treš romantizam (@romantizamtrash) on

 

 

Kurir sport

 

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...