POSLANICI U KLINČU ZBOG GOLMANA PARTIZANA: Vladimir Stojković bacio skupštinsku raspravu u drugi plan! (FOTO)
Foto: Starsport©

IPAK, NE ODIČE SE PASOŠA

POSLANICI U KLINČU ZBOG GOLMANA PARTIZANA: Vladimir Stojković bacio skupštinsku raspravu u drugi plan! (FOTO)

Fudbal -

Nakon što je narodni poslanik u Skupštini Republike Srbije, Marko Parezanović izvređao golmana Partizana Vladimira Stojkovića zbog izjave da se odiče pasoša Srbije, reagovao je i njegov kolega iz skupštinske klupe, Marijan Rističević.

Stojković je posle remija 1:1 u 158. večitom derbiju rekao da se prvi put stidi što je Srbin i da će se sutra odreći srpskog pasoša, sve to zato što je sudija Danilo Grujić priznao gol Ričmonda Boaćija.

Parezanović je na Tviteru napisao:

foto: Pritnscreen/Twitter

"Mustafa je pričao da mu teče crveno bela krv, pa prešao u Partizan, a da mu verujemo da je on video da li je prešla liniju ili ne i da je video bolje od sudije iza gola. Debil bio, debil ostao", napisao je Parezanović, a onda je usledilo još nekoliko tvitova na račun golmana Stojkovića.

Usledio je i odgovor njegovog kolege iz skupštinske klupe Marijana Rističevića koji je stao u odbranu golmana Partizana.

"Zove se golmanom koji nas je odveo na dva Svetska prvenstva i golmanom koji je odbranom penala doneo pobedu protiv moćne Nemačke", napisao je Rističević.

foto: Pritnscreen/Twitter

Nema sumnje da su reči Vladimira Stojkovića u drugi plan bacile skupštinsku raspravu, te da je 'tviter klinč' postao glavna tema dana...

kurir.rs / kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track