RAZMAŽENA ZVEZDA! Imao je nadimak PLAČLJIVKO, Zidanu je psovao majku zbog izmene, a u hotelima zahteva sobu sa njegovim brojem sedam! OVO NISTE ZNALI O RONALDU!
Foto: EPA

NE PODNOSI PORAZE

RAZMAŽENA ZVEZDA! Imao je nadimak PLAČLJIVKO, Zidanu je psovao majku zbog izmene, a u hotelima zahteva sobu sa njegovim brojem sedam! OVO NISTE ZNALI O RONALDU!

Fudbal -

Kristijano Ronaldo je definitivno jedan od najboljih fudbalera u istoriji fudbala. Portugalac već godinama oduševljava svetsku fudbalsku javnost spektakularnim golovima, driblinzima... ali i humanim delima van terena.

Međutim, i pored svega toga mnogi ne mogu da ga smisle zbog velikog ega i činjenice da ne podnosi dobro poraze.

Tako se slavni Portugalac nije pojavio na dodeli nagrade za najboljeg igrača Evrope i dodeli nagrade "The Best" za najboljeg fudbalera sveta... A razlog je to što su iste dodeljene njegovom bivšem sigraču Luki Modriću, a ne njemu. To ga je žestoko pogodilo.

foto: Profimedia

Ronaldo je tako pokazao koliko je zapravo razmažen. Međutim, nije mu prvi put...

PLAČLJIVKO

Ronaldo je još kao dete dobio je nadimak "Plačljivko". Naime, Rikardo Santos je u mladosti igrao zajedno sa Kristijanom za amatersku Andorinju iz Madeire, gde je otac zvezde Junajteda radio kao klupski ekonom.

"Ronaldo je još kao mali imao ogromnu želju za pobedom, pa kada bi izgubio utakmicu ili ako mu neko od saigrača ne bi dodao loptu, umeo je da se rasplače. Zato smo ga prozvali 'Plačljivko'".

Međutim, upravo ta ogromna želja za pobedom omogućila je Ronaldu da postane to što jeste.

foto: Reuters

PSOVANJE ZBOG IZMENE

Portugalac je u Real Madridu bio glavna zvezda i navodno pitao se za sve... koliko će igrati, sa kim će igrati, ko će doći u klub, ko će na transfer listu... Španski mediji su 2016. godine danima pisali o incidentu koji se dogodio kada je Zinedin Zidan odlučio da izvede iz igre Portugalca. Ronaldo je bio vidno razočaran zbog odluke trenera. Nakon analiza video snimka, španski mediji su tvrdili da je Ronaldo opsovao majku Zidanu zbog izmene.

"Je.i se! Mama ti je ku..." navodno je izgovorio Ronaldo.

ČETIRI TELOHRANITELJA

Na Svetskom prvenstvu u Brazilu o njegovoj bezbednosti su 24 sata dnevno brinula čak četiri telohranitelja, jer zna se ko je najveća zvezda u timu. Portugalski savez je od domaćina zahtevao šest ljudi iz obezbeđenja, a četiri su dodeljena Ronaldu.

SOBA MORA IMATI BROJ 7

Portugal je 2011. godine gostovao u Zenici. Igrao se baraž za plasman na Evropsko prvenstvo. Portugalci su stigli par dana pred meč i za njih je u hotelu u Zenici rezervisano 60 soba. Kristijano je bio u sobi 507 jer je zahtevao da broj sobe obavezno sadrži njegovu sedmicu.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track