GOBELJIĆ DAO GOL SEZONE: Idem da na miru odgledam šta sam uradio (VIDEO)
Foto: FK Crvena zvezda

KAO IZ TOPA

GOBELJIĆ DAO GOL SEZONE: Idem da na miru odgledam šta sam uradio (VIDEO)

Fudbal -

Evrogol kakav se retko viđa na terenima Superlige, remek-delo priredio je Marko Gobeljić u 16. minutu utakmice između Napretka i Crvene zvezde.

- Rekao sam Benu i Ebisiliju da igraju „dva na jedan“, jer sam video da imaju prostor. Nisam očekivao da će Ebisilio da mi doda loptu, ali video sam da protivnički igrači staju u gol i samo sam šutnuo. Ispostavilo se da sam bio izuzetno precizan i mnogo sam srećan zbog toga - rekao je Gobeljić i dodao:

- Nisam još stigao da pogledam gol, jedva čekam da pustim snimak i da ga na miru pogledam. Stvarno se ne viđa često.

Zvezdin univrzalac srećan je zbog nova tri boda koja je osvojila njegova ekipa.

- Iz prethodnog iskustva znamo da je teško igrati u Kruševcu, Napredak izuzetno dobro igra na svom terenu. Igrao sam tri godine ovde i znam da kod kuće protiv svake ekipe daju maksimum. Zato ova pobeda nosi posebnu težinu. Na vreme smo otvorili utakmicu, dali smo dva brza gola i posle je sve bilo mnogo lakše. Možda nismo u drugom poluvremenu bili na vrhunskom nivou, ali postigli smo i treći, jako lep gol i sve se završilo kako treba.

Izabranike Vladana Milojevića već za tri dana očekuje nova utakmica. Crvena zvezda će ugostiti ekipu Mladosti iz Lučana, u subotu od 20:30, u okviru 10. kola Superlige.

- Protiv Napretka smo igrali u kombinovanom sastavu, i pored gustog rasporeda ne osećamo umor. Imamo veliki fond igrača, drago mi je što svako od nas koristi priliku koja nam se ukaže. Bitno nam je da pobedimo Mladost pred važno gostovanje u Parizu koje nas očekuje već naredne nedelje u Ligi šampiona - poručio je Gobeljić.

(FK Crvena zvezda)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track