STAVIO NOVI PARAF: Buskets produžio ugovor sa Barselonom do juna 2023. godine (FOTO)
Foto: EPA

vernost pre svega

STAVIO NOVI PARAF: Buskets produžio ugovor sa Barselonom do juna 2023. godine (FOTO)

Fudbal -

Fudbaler Barselone Serhio Buskec produžio je ugovor sa klubom do 30. juna 2023. godine, a otkupna klauzula u njegovom ugovoru iznosi 500 miliona evra.

"Barselona i Serhio Buskets postigli su dogovor. Otkupna klauzula u ugovoru porasla je sa 200 na 500 miliona evra", navodi se u današnjem saopštenju Barselone.

Barselona je odlučila da uveća otkupne klauzule u ugovorima svojih glavnih igrača, otkako je Pari Sen Žermen prošlog avgusta doveo Nejmara za 222 miliona evra.

Najbolji strelac Barselone Lionel Mesi potpisao je novi ugovor prošle godine, a otkupna klauzula iznosi 700 miliona evra. Defanizvac Djerar Pike je u januaru potpisao ugovor, uz klauzulu od 500 miliona evra.

Buskec je debitovao za Barselonu 2008. godine, do sada je odigrao 490 utakmica i postigao 13 golova. Osvojio je sedam šampionskih titula, tri Lige šampiona i šest trofeja Kupa kralja.

Za reprezentaciju Španije do sada je odigrao 109 utakmica i postigao dva gola, a osvojio je Svetsko prvenstvo 2010. i Evropsko prvenstvo 2012. godine.

Kurir sport/Beta

Foto: EPA

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track