PARTIZAN IDE NA MEGDAN NIŠLIJAMA Bata Mirković: Očekuje nas težak zadatak! Najveća opasnost preti od Nikole Drinčića
Foto: Starsport

CRNO-BELI GOSTUJU RADNIČKOM

PARTIZAN IDE NA MEGDAN NIŠLIJAMA Bata Mirković: Očekuje nas težak zadatak! Najveća opasnost preti od Nikole Drinčića

Fudbal -

Trener fudbalera Partizana Zoran Mirković uoči derbija protiv Radničkog u Nišu izjavio je da očekuje tešku utakimca protiv izvanredne ekipe.

"Radnicki ima izvanrednu ekipu, izvanredno je i vođen od strane Nenada Lalatovića, koji svoje znanje, iskustvo i energiju prenosi na tu ekipu, tačno se vidi njegov potpis. U vrhu su tabele i sigurno da nas očekuje težak zadatak. Dosta stvari im polazi od Nikole Drinčić koji je izuzetan igrač. Igrač koji je motor tog tima, ima izuzetan pas, prekid i udarac i od njega preti najveća opasnost", rekao je Mirković na konferenciji za medije u Sportskom centru Partizan-Teleoptik.

Kada je reč o kadrovskoj situaciji trener Partizana moći će da računa na sve igrače, osim Zorana Tošića i Zlatana Šehovića, koji su već duže vreme van stroja.

"Svi su zdravi, Rikardo Gomeš je imao malo problema posle derbija, ali je i on u stroju", kazao je Mirković.

On je istakao da se nada da će ova utakmica biti zanimljva i da će biti dosta publike.

"Očekujem dosta publike jer igraju dve ekipe iz vrha tabela, dve dobre ekipe. Siguran sam da će ta utakmica predstavljati praznik fudbala u Nišu, očekujem i dosta naših navijača", rekao je šef sturke crno-belih.

foto: Starsport©

Podigao se Partizan, a da odlična igra na derbiju nije bila slučajnost imaće priliku da dokaže u Nišu, protiv Radničkog. Kvota na dvojku je 1,70. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Radnički Niš - Partizan.

Mirković je dodao i da što se tiče daljih spekulacija oko derbija, da je u Partizanu stavljena tačka na to, ali i da se dalje u javnosti vodi polemika oko toga.

"Taj derbi koji smo odigrali bio je na zadovoljavajućem nivou i mi smo svoju misiju ispunili. To moramo da ostavimo iza sebe, jer obaveze koje dolaze nas teraju da tako razmišljamo", rekao je Mirković.

Trener crno-belih je rekao da se ne plaši suđenja u nedelju, pogotovo jer sudi Milorad Mažić, a ni u suprotnom se ne bi plašio.

On je dodao i da je bilo igrača koji su odradili dobro svoj posao u Kupu Srbije protiv Kolubare i da su pokazali da može da računa na njih, ali i istakao da ne bi govorio o sastavu.

foto: Starsport

Trener Partizana na pitanje što nema nijednog Partizanovog igrača na spisku A reprezentacije Srbije da je to odluka selektora.

"Koliko Srba ima svi bi verovatno imali različiti spisak, međutim selektor je jedan i njegov se poštuje. Moji momci sigurno rade vredno, predano i uz dobre igre u budućnosti naravno nadam se da će se i nametnuti selektoru Krstajiću", zaključio je Mirković.

Derbi 10. kola Superlige Srbije Radnički - Partizan igra se u nedelju od 19 sati na niškom Čairu.

kurir.rs / Tanjug

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track