NEVEROVATAN PODATAK: Ovo niko nije očekivao! Zvezda nikada u istoriji nije poražena od PSŽ!
Foto: Starsport

šok

NEVEROVATAN PODATAK: Ovo niko nije očekivao! Zvezda nikada u istoriji nije poražena od PSŽ!

Fudbal -

Pre dve sedmice smo pisali kako Napoli nikada nije slavio u Srbiji u sklopu najave za Zvezdine premijere u Ligi šampiona, i crveno-beli nisu poraženi. Sada vam dajemo spektakularan podatak da Zvezda nikada nije poražena od PSŽ i iskreno se nadamo da će tako i ostati.

Najmoćniji tim sveta dočekuje u sredu (18.55) Crvenu zvezdu u meču 2. kola grupne faze Lige šampiona! PSŽ melje sve redom, iz osam kola u nacionalnom prvenstvu imaju isti broj pobeda, ali sada im ne dolazi vreća za udaranje!

Fantastičan pogodak Branka Jovičića doneo je crveno-belima tri boda u meču s Mladosti (2:1). Bomba sa 18 metara završila je u rašljama gola Lučanaca.

- Postižemo vrlo lepe golove u poslednje vreme. U Kruševcu je moj kum Milan Jevtović postigao gol efektnim udarcem, takođe, Marko Gobeljić postigao je pogodak za koji sam siguran da će biti najlepši ove godine u Superligi. To je plod dobrog rada, bog nam vraća za sve napore koje ulažemo - počeo je priču Jovičić.

Sledi duel protiv ekipe koja je trenutno možda i najbolji tim na planeti.

- PSŽ je skup najboljih igrača na svetu! Biće to lepa utakmica, taman da odmerimo snage i vidimo gde se nalazimo. Naš stručni štab će, kao i uvek, skenirati protivnika do najsitnijih detalja. Oni daju mnogo golova u Evropi, ali mi smo pokazali da ih ne primamo mnogo.

foto: photogeneva.com

Sjajni vezista nagrađen je za sve što prikazuje u crveno-belom dresu pozivom u reprezentaciju Srbije!

- Počastvovan sam! Kad sam počeo da treniram fudbal, imao sam dve želje - da zaigram za Crvenu zvezdu i reprezentaciju naše zemlje. Ostvarilo mi se i jedno i drugo, tako da sam presrećan - poručio je Branko Jovičić.

PSŽ nikad u istoriji nije pobedio Zvezdu

1. Turnir u Parizu 1978. godina PSŽ - Crvena zvezda 0:2 2. Prijateljska utakmica 1986. godina PSŽ - Crvena zvezda 2:2 3. Turnir u Bersiju 1988. godina PSŽ - Crvena zvezda 4:6 4. Čikago kup 2009. godina PSŽ - Crvena zvezda 1:1 (6:7 na penale)

Kurir sport/ Miloš Bjelinić

Foto: Starsport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track