ZVEZDA ĆE IMATI PODRŠKU PROTIV PSŽ-a Navijači iz Štutgarta: Ne sme klub biti sam protiv Nejmara, Mpabea i ostalih
Foto: Starsport©

LIGA ŠAMPIONA

ZVEZDA ĆE IMATI PODRŠKU PROTIV PSŽ-a Navijači iz Štutgarta: Ne sme klub biti sam protiv Nejmara, Mpabea i ostalih

Fudbal -

Crvena zvezda će imati podršku svojih navijača u Parizu, na večerašnjoj utakmici (18.55) protiv Pari Sen Žermena u drugom kolu Lige šampiona.

Specijalni izveštač Kurira iz Pariza - Aleksandar Radonić

Reporter Kurira je tokom noći u utorak video i razgovarao sa desetinama navijača Crvene zvezde koji su došli u Pariz. Svi oni su iz Zapadne Evrope, najviše iz Francuske i Nemačke i gotovo svi su došli bez karte, verujući da će do ulaznice doći na dan utakmice.

Dvojac Zvezdinih navijača iz Štutgarta, koji nije želeo da se fotografiše, naglas je komentarisao očekivanja pred utakmicu sa PSŽ.

Barsa je tri meča zaredom bez pobede (Đirona, Leganes, Bilbao), što se veoma retko dešava. Večeras gostuje Totenhemu, a kvota na dvojku je 2,05. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Totenhem - Barselona.

- Znamo da je UEFA zabranila organizovani dolazak Delija u Pariz i Liverpul, ali mi smo iz Nemačke i nadamo se da ćemo uspeti da kupimo kartu. Vozili smo iz Štutgarta do Pariza samo zbog Crvene zvezde. Ne sme klub da ostane bez podrške protiv Nejmara, Mbapea, Kavanija, Di Marije i ostalih... Videli smo dosta naših ljudi ovde, nažalost, ni oni nemaju karte - rekla su nam dvojica navijača iz Štutgarta, a kada smo ih upitali kako će kupiti karte, dobili smo zanimljiv odgovor:

- Spavaćemo ispred stadiona i čekati da se otvori blagajna. To nam je jedini način, jer smo čuli da određeni broj karata može da se kupi na dan utakmice.

kurir.rs / A. Radonić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track