AFERA SILOVANJE: Sponzori u drami! Ronaldo bi mogao da ostane bez SILNIH MILIONA!
Foto: Reuters

pomno prate situaciju

AFERA SILOVANJE: Sponzori u drami! Ronaldo bi mogao da ostane bez SILNIH MILIONA!

Fudbal -

Najveći sponzori Kristijana Ronalda oglasili su se povodom optužbi za silovanje.

Iz američke kompanije "Najk", sa kojom Ronaldo ima doživotni ugovor, poručuju da su zabrinuti i da će nastaviti da prate situaciju oko ovog slučaja.

“Duboko smo zabrinuti zbog uzneirujućih optužbi na računa Ronalda i nastavljamo blisko da pratimo situaciju“, navodi se u saopštenju Najkija.

Podsetimo, Ronaldo je 2016. godine potpisao sa amiričkim gigantom doživotni ugovor u iznosu od nestvarnih 1.120.000.000 evra! Slovima, milijardu i 120 miliona.

Oglasio se i "EA Sports". Proizvođači mega popularne video igre FIFA takođe su izrazili zabrinutost, a Ronaldo se nalazi na naslovnici igrice za 2019. godinu.

“Videli smo zabrinjavajuće izveštaje u kojima se govori o optužbama protiv Kristijana Ronalda. Blisko pratimo situaciju jer očekujemo da se naši ambasadori ponašaju u skladu sa vrednostima koje gajimo u EA“.

Amerikanka Ketrin Majorga optužila je Ronalda da ju je silovao 2009. godine u hotelskoj sobi u Las Vegasu. Pokrenuta je istraga, a Portugalac je energično odbacio optužbe.

Kristijano je dobio podršku svog kluba Juventusa.

“Kristijano Ronaldo je proteklih meseci pokazao veliki profesionalizam i posvećen, što svi u Juventusu cene. Događaji koji su se navodno desili pre skoro deset godina ne menjaju to mišljenje, koje dele svi koji su došli u kontakt sa velikim šampionom".

Novo kolo španske Primere otvara veliki baskijski derbi u kojem je dvojka vrlo retka pojava, a u poslednje vreme pada malo golova. Kvota na tip 0-2 gola je 1,76. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Bilbao - Sosijedad.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja