SVET JE ZANEMEO POSLE NEVEROVATNE PRIČE BARSINE LEGENDE: Stranac mi je upao u auto i tražio 4.500 evra! Bio sam šokiran kada sam ga sreo posle godinu dana!
Foto: Profimedia

KAO NA FILMU

SVET JE ZANEMEO POSLE NEVEROVATNE PRIČE BARSINE LEGENDE: Stranac mi je upao u auto i tražio 4.500 evra! Bio sam šokiran kada sam ga sreo posle godinu dana!

Fudbal -

Legendarni fudbaler Barselone, Kamerunac Samuel Eto, otkrio je kako je pomogao jednom potpunom strancu da u potpunosti promeni svoj život.

2007. godine Eto je sa suprugom bio na odmoru u Obali Slonovače. Ušli su u automobil i u jednom momentu u njega je uleteo mladić.

"Ne želim vas napasti, poslušajte me na trenutak i pozovite policiju zbog provale u automobil ako želite posle toga", rekao je ljubazno.

Bio je to momak koji je radio u hotelu kao pomoćno osoblje. Maštao je o realizaciji dva projekta, ali nije mogao da pronađe novac, niko nije želeo da mu pomogne. Kada je video Etoa, došao je da ga zamoli za zajam i uspeo je.

"Uzmi ovaj ček na 4.500 evra, daj mi svoj broj i uzmi moj. Vratiću se za godinu dana i ako uspeš da umnožiš novac, onda ću ti stvarno pomoći", rekao je Eto.

Kamerunac je otkrio da je mladić nakon toga presrećan izašao iz automobila. Eto se stvarno vratio nakon godinu dana, a mladić ga je dva meseca ranije nazvao kako bi mu se pohvalio da je uspeo u svojim planovima. Otvorio je radnju informatičke opreme i kupio dva taksija.

Eto je bio ponosan na momka koji je sa 4.500 evra uspeo da ostvari svoje snove. Čak je i zaposlio 25 ljudi.

"On me je toliko oduševio svojim pristupom da nisam oklevao, morao sam da mu pomogne", rekao je 36-godišnji napadač.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track