DANAŠNJI IGRAČI PRAVO SR.NJE! Legendarni Antonio Kasano bez dlake na jeziku o brojnim zanimljivim temama!
Foto: EPA

u svom stilu

DANAŠNJI IGRAČI PRAVO SR.NJE! Legendarni Antonio Kasano bez dlake na jeziku o brojnim zanimljivim temama!

Fudbal -

Sjajni italijanski napadač Antonio Kasano u subotu je zvanično završio svoju profesionalnu karijeru.

Kasano od 2016. godine nije odigrao zvaničnu utakmice, pa je bilo samo pitanje vremena kada će objaviti da je kraj.

Tridesetšestogodišnji Italijan je između ostalog igrao za Romu, Inter, Milan, Real Madrid... Za reprezentaciju Italije je igrao od 2003. do 2014. godine i zabeležio je 39 nastupa na kojima je postigao 10 golova.

Kasano je za "FootballItalia" otvorio dušu.

"Fudbal je 1999. bio mnogo bolji. Današnji igrači su pravo sra***e. Gomila nesposobnjakovića i gubitnika", iskren je Kasano.

"Najbolji trener sa kojim sam radio bio je Fabio Kapelo. Najbolji direktor - Andriano Galijani. Najbolji italijanski igrač u istoriji je Frančesko Toti, zajedno sa Robertom Bađom i Paolom Maldinijem. Najgori trener - Andrea Stramaćoni. Bilo je previše loših igrača i ne mogu sve da ih nabrojim", rekao je Italijan.

Kasano je istakao da je Juventus bez premca u Italiji.

"Juventus? Oni su najjači tim u Italiji i jedan od najboljih u Evropi. Nisam im odgovarao, oterali bi me za tri dana. Prvi dan potpis, drugi trening, treći dan raskid uogovora," u svom stilu je odgovorio Kasano.

Skoro je izvesno je da će Portugal u ovoj grupi osvojiti prvo mesto, pa je ovo praktično borba za opstanak u elitnom rangu Lige nacija. Kvota na Poljsku je 2,80, a na Italiju 2,70. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Poljska - Italija.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track