LEGENDARNI BOSANSKI FUDBALER SLATKO SE NASMEJAO: PSŽ - Crvena zvezda? To ni CIA ne bi namestila!
Foto: AP

BUDALAŠTINE

LEGENDARNI BOSANSKI FUDBALER SLATKO SE NASMEJAO: PSŽ - Crvena zvezda? To ni CIA ne bi namestila!

Fudbal -

Legendarni bosansko-hercegovački fudbaler Mehmet Baždarević nasmejao se kada je pročitao da postoje sumnje da je meč Lige šampiona između PSŽ-a i Crvene zvezde namešten.

Baždarević je igrao u francuskim klubovima, a kasnije bio i trener. Prva njegova reakcija na vest da je neimenovani čelnik crveno-belih pokušao da uplati pet miliona evra na kladionici, bio je smeh.

"Slušajte, kad sam to pročitao, slatko sam se nasmejao. Pa to su budalaštine, a verujem da su potekle sa naših prostora. Zar neko misli da se toliki novac nosi u džepu, a da se kasnije dobitak pokupi u kafani? Pa za organizaciju takve nameštaljke potrebna je organizacija poput CIA. Ne verujem ni da bi oni uspeli u tome. Ne znam ko se služi plasiranjem informacija tog tipa, ali verujem da je u pitanju pokušaj diskreditacije Crvene zvezde ili Pariz Sen Žermena. Nemam drugo objašnjenje", kaže za Kurir Meša Baždarević i dodaje da je snaga ekipe iz Pariza takva da svakog može da deklasira.

"Verujte da je tim u kome igraju Nejmar, Mbape i Kavani sposoban da da pet komada, ne samo Crvenoj zvezdi, već i Napoliju i Liverpulu. Naravno, moguće je i da prime tri gola, ali to je fudbal. Ovde kod nas izgleda je popularnije da se bavimo senzacijama nevezanim za teren, nego da obratimo pažnju na igru", smatra popularni Meša.

(P. G)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track