bard poludeo!

ŽIVADINOVIĆ GOVORIO O SKANDALU U KOJI JE UKLJUČENA CRVENA ZVEZDA Otkrio uživo u programu da je i on dobio ponudu da namesti meč: Nosi se, bre, sad ću da izvadim pištolj i pokosiću vas sve! (VIDEO)

Fudbal -

Milan Živadinović, bivši selektor Jugoslavije i velika fudbalska legenda, pričao je za televiziju Prva u jutarnjem programu o skandalu koji potresa Evropu, a u koju je uključena i Crvena zvezda.

Već danima se spekuliše o navodima francuskog lista ''Le ekip'' koji je optužio Zvezdu i PSŽ kako su namestili meč u Ligi šampiona. Da stvar bude još gora po prvaka Srbije, jedan funkcioner iz Ljuticre Bogdana je opužen kako je hteo da zaradi ogromnu svotu novca na toj ''nameštaljci.''

Oba kluba su se brzo oglasila i demantovala ove glasine, ali priča je nastavljena. Francusko tužilaštvo je podiglo optužnicu i sada se vodi postupak protiv ova dva velikana.

Povodom minulih dešavanja gost jutarnjeg programa televizije Prva bio je Milan Živadinović koji tvrdi da je sve to jedna velika nameštaljka i da su to prave gluposti.

"To je izmišljeno, ove ja**re što se predstavljaju kao menadžeri... Oni su svi u tim zemljama što može da se ostvari transfera za Srbina i imaju ljude iznad sebe", kaže Živadinović i dodaje: "Ako si u 'kartelu' imaćeš određene privilegije. Konkretno, fudbaler i trener će dobiti nove transfere, ako nisu u kartelu sa njima, nema od transfera ništa. Bićeš žigosan i okletevan na najgori mogući način". Gost u programu bio je i Darko Tešović, šef struke Radničkog iz Kragujevca. "Strahovito je nerealno, ko se bavi ovom sportom, da poveruje u priču da ima neko ko će da uloži pet miliona evra, da bi dobio 20", kaže Tešović. O tome kako funkcioniše nameštanje mečeva i mnogim drugim stvarima pričali su Živadinović i Tešović, a vi pogledajte u ovom video prilogu kako je sve to izgledalo.

Kurir sport

Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track