NE VALJA KRSTAJIĆU, A HOĆE GA BARSA! Bomba! Španski velikan želi Baneta Ivanovića!
Foto: Reuters, Printscreen

vest dana

NE VALJA KRSTAJIĆU, A HOĆE GA BARSA! Bomba! Španski velikan želi Baneta Ivanovića!

Fudbal -

Rekorder po broju utakmica za fudbalsku reprezentaciju Srbije Branislav Ivanović mogao bi u januaru da napusti Zenit i obuče dres Barselone, prenosi Mundo Deportivo.

Kako se navodi, Katalonci iskusnog 34-godišnjeg defanzivca, svojevremeno jednog od najboljih na planeti, vide kao odličnu opciju da zameni povređene Samjuela Umtitija i Tomasa Vermalena.

foto: Printscreen

Sem dugogodišnjeg kapitena Srbije u igri su i dvojica igrača iz Primere, Djene Dakunam iz Hetafea i Unaj Nunjez iz Bilbaa, ali prednost Ivanovića je to što ne bi bio skup, zbog godina, ali i činjenice da mu na leto ističe ugovor sa Zenitom.

Zanimljivo, Katalonci su i pre dve godine želeli Ivanovića, u trenutku kada je izgubio poziciju startera u Čelsiju, ali je on tada izabrao povratak u Rusiju, gde je posle odlaska iz OFK Beograda igrao za Lokomotivu iz Moskve.

Ivanović je sa Čelsijem osvojio 10 trofeja, uključujući tri Premijer lige, Ligu šampiona i Ligu Evrope.

Za Srbiju je odigrao 105 utakmica i postigao 13 golova.

Orlići danas igraju poslednji meč kvalifikacija za EP na koje su već obezbedili plasman. Kvota da će pobediti Jermeniju bez primljenog gola (Sigurna pobeda) je 1,80. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč mladih reprezentacija Srbije i Jermenije.

Kurir sport/Tanjug

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track