JEZIVA SMRT! PREGAZILA GA TRI AUTOMOBILA! Poginuo hrvatski huligan koji je izazvao haos na derbiju! (VIDEO)
Foto: Beta/Branislav Božić

užas na autoputu

JEZIVA SMRT! PREGAZILA GA TRI AUTOMOBILA! Poginuo hrvatski huligan koji je izazvao haos na derbiju! (VIDEO)

Fudbal -

Ante Firić, hrvatski huligan koji je izazvao nerede na 152. večitom derbiju između Crvene zvezde i Partizana, poginuo je u saobraćajnoj nesreći.

27-godišnji Firić je u utorak oko 5.20 pokušao da pretrči autoput. U tom momentu na njega su naletela tri automobila. Od siline udaraca Hrvat je na mestu ostao mrtav.

Nije poznato zašto je Splićanin pretrčavao izuzetno prometan autoput kod Ivanić Grada. Na njega je najpre naleteo "hjundaji" zagrebačkih tablica, zatim ga je udario "citroen C5" slovenačkih tablica, da bi mu na kraju "opel korsa" prešla preko nogu. Žena koja je vozila "korsu" je izgubila kontrolu, udarila u stub i prevrnula se na krov.

"Vozio sam automobil i na putu video mrtvog čoveka. Prolazim tim putem svako jutro već godinama i nikad nisam video tako nešto strašno", rekao je za hrvatske medije jedan očevidac.

Podsetimo, Ante Firić je jedan od splitskih huligana koji su prošle godine izazvali haos u Beogradu na 152. večitom derbiju između Crvene zvezde i Partizana. Firić je priznao krivicu i osuđen je na šest meseci zatvora i pet godina zabrane ulaska u Srbiju nakon odsluženja kazne.

Firić je pre incidenta u Beogradu bio poznat hrvatskoj policiji jer je učestvovao u napadu na jednog uglednog ugostitelja na Hvaru, zbog čega je bio u zatvoru.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track