Lukić se obračunava sa štrajkačima

Turbulentno na Marakani

Lukić se obračunava sa štrajkačima

Fudbal -
Štrajk fudbalera Crvene zvezde krajem minule sezone i dalje je glavna tema na Marakani i način da se predsednik Vladan Lukić obračuna sa onimakoji su pred meč sa Vojvodinom pokrenuli kratku obustavu rada

Ne propustite...

Zvezda oterala Perovića

Štrajk fudbalera Crvene zvezde krajem minule sezone i dalje je glavna tema na Marakani i način da se predsednik Vladan Lukić obračuna sa fudbalerima koji su pred meč sa Vojvodinom pokrenuli kratku obustavu rada, piše jedan beogradski sportski mediji.

Tvrdi se da je otkaz koji je nedavno dobio Marko Perović, odnosno odstranjivanje iz prvog tima, nije u vezi samo sa novcem, odnosno puštanjem menice kako je javnosti predstavljeno. Isti izvor navodi da je Perović oteran iz prvog tima jer se u maju nalazio u grupi igrača koji su predvodili štrajkače, odnosno one koji su bili zagovornici ideje da fudbaleri odbiju da treniraju zbog neizmirenih obaveza.

Duško Tošić, Kristijan Borha, pa sada i Perović, a radi se i na prekidu saradnje sa Vinisijusom Pašekom.... Predsednik Crvene zvezde, Vladan Lukić, očigledno želi da za crveno-bele igraju igrači kojima je klupski uspeh, a ne novac, na prvom mestu. Podsećamo, Nikola Petković, takođe jedan od igrača koji je jesenas branio boje Zvezde, teško je optužio čelnike kluba rekavši da uprava gazi preko igrača, a da to radi na čelu sa trenerom Robertom Prosinečkim.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track