KURIR IZBACIO MITRA NA VRH! Ovako smo napravili pobednika: Aleksandar Mitrović najbolji igrač u Ligi nacija!
Foto: Reuters

TANDERM

KURIR IZBACIO MITRA NA VRH! Ovako smo napravili pobednika: Aleksandar Mitrović najbolji igrač u Ligi nacija!

Fudbal -

Kakav tandem! Pre nego što smo pozvali ljude da glasaju srpski centarfor bio na 4. mestu izbora, a posle vesti na našem sajtu, Mitar je dobio veliku podršku i dođe do prve pozicije i zvanja najboljeg igrača u Ligi nacija

U prvih nekoliko časova od kada je UEFA otvorila glasanje za izbor najboljeg igrača u Ligi nacija, Aleksandar Mitrović se nije dobro kotirao. Srpski as bio je na začelju liste od četiri fudbalera sa samo 13 odsto glasova...

foto: Printskrin

Međutim, tada je redakcija Kurira rešila da iskoristi svoj uticaj i pomogne Mitru da prestigne Romela Lukakua (Belgija), Marka Asensija (Španija) i Edina Džeka (Bosna i Hercegovina). Pozvali smo ljude preko našeg sajta da glasaju za srpskog napadača, a odziv je bio fantastičan!

Već posle dva sata Mitrović je došao do 20 odsto glasova, što se povećavalo iz časa u čas. Već na izmaku dana Aleksandar je "prešišao" Belgijanca, Bosanca i Španca. I to ubedljivo! Takav trend se nastavio u toku jučerašnjeg dana kada je napadač Fulama došao do impoznatnih 42 odsto glasova. Prvi iza njega bio je Džeko sa 29 odsto.

foto: Printskrin

I tako je Mitrović postao najbolji igrač u Ligi nacija! Potrebno je znati da u ovom takmičenju igraju gotovo svi najbolji fudbaleri u Evropi, pa samim tim ovo se može nazvati i izborom za prvog igrača Starog kontinenta po učinku u reprezentativnom dresu.

foto: Pritnscreen/Twitter

Mitar i Kurir, dobitna kombinacija!

kurir.rs / kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track