PARTIZAN GOSTUJE U KULI Mirković: Spartak zaslužuje bolje mesto na tabeli
Foto: Starsport©

12. KOLO SLS

PARTIZAN GOSTUJE U KULI Mirković: Spartak zaslužuje bolje mesto na tabeli

Fudbal -

Trener fudbalera Partizana Zoran Mirković rekao je da njegovu ekipu ne sme da zavara trenutni rang Spartaka na tabeli Super lige, kao i da očekuje reakciju Subotičana, s obzirom na to da su tokom reprezentativne pauze promenili trenera.

"Igramo u terminu od 13 časova, nismo navikli, ni mi ni oni verovatno, ali tako je. Spartakov kvalitet ne odgovara stanju na tabeli, dobra su ekipa, a i dobili su novog trenera u poslednjih 15 dana... Došao je Peđa Rogan, mi smo 'klasići', bili smo zajedno na pro licenci, izuzetno ga cenim. Sve ekipe koje je vodio su izuzetno agresivne, disciplinovane i sutra očekujemo istu situaciju", rekao je Mirković.

Partizan će u nedelju u Kuli gostovati Spartaku u utakmici 12. kola Super lige Srbije.

"Imamo informacije da je teren dobar, malo uži od ostalih, ali da je kvalitet terena dobar. Druga opcija je bila novi sad, ali sigurno je bolji od Novog Sada", rekao je on.

Mirković je kazao da u konkurenciji za sutrašnju utakmicu neće biti Zoran Tošić, Zlatan Šehović i Šaša Ilić, koji ima problem s leđima.

Trener crno-belih je kazao da su glavni aduti Spartaka "čvrstina i visina".

"Imaju mnogo kvaliteta, čvrsti su, visoka su ekipa, a u napadu imaju Čečarića, koji je veoma nezgodan. Visok, lucidan... Bokovi su im odlični i brzi. Opasni su na ofanzivnom i defanzivnom prekidu. Imaju Šimuru, koji je odličan igrač, motoričan... Svuda ga ima. Kada stopirate snimak vidite ga na svakom, tu je, dupliran... 'Tripliran'", rekao je Mirković uz osmeh.

Upitan kako je ekipa provela reprezentativnu pauzu, Mirković je kazao radno.

"Radili smo i odmorili smo. Imali smo u prvom cugu posle utakmice sa Voždovcem tri slobodna dana, tako da se cela ekipa osvežila. Naravno, u sastavu u kome smo bili radili smo koliko nam je to dozvoljavalo. Ima još mnogo utakmica do sledeće pauze, a to će biti period gde ćemo moći da radimo svi kako treba, ali to je još mnogo daleko", rekao je Mirković.

Odlična evropska avantura skupo je koštala subotički Spartak koji grca u Superligi. Danas će u Kuli ugostiti Partizan, a kvota na trijumf crno-belih bez primljenog gola (Sigurna pobeda) je 1,97. Pogledajte sve kvota kladionice MOZZART za Spartak - Partizan.

kurir.rs / Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track