Najnovije vesti

PLATIO SAM GLAVOM JER SAM REKAO ŠTA MISLIM! NEĆU DA RADIM SA LJUDIMA KOJI LAŽU! Luka Milivojević otvorio dušu! Bez dlake na jeziku pričao o svemu što se desilo u REPREZENTACIJI SRBIJE!
Foto: Starsport©

surovo iskren

PLATIO SAM GLAVOM JER SAM REKAO ŠTA MISLIM! NEĆU DA RADIM SA LJUDIMA KOJI LAŽU! Luka Milivojević otvorio dušu! Bez dlake na jeziku pričao o svemu što se desilo u REPREZENTACIJI SRBIJE!

Fudbal

Srpski fudbaler Luka Milivojević otkrio je zbog čega više ne igra za reprezentaciju Srbije.

Podsetimo, velika prašina se podigla u fudbalskoj javnosti Srbije kada je pomoćnik Mladena Krstajića, Milan Obradović, izjavio da je Milivojević pokušao da napravi puč u reprezentaciji. Iako je bio jedan od najboljih fudbalera Srbije na Mundijalu u Rusiji, u septembru se nije našao na spisku selektora. Krstajić nije želeo da obrazloži izostanak kapitena Kristal Palasa, ali je stavio do znanja da se slaže sa izjavom svog asistenta Obradovića.

 

Luka je u intervjuu za Sportklub otkrio kako se oseća zbog svega što se izdešavalo.

 

"Znam da treba da budem deo svega toga, ali nisam nekih razloga, ne bih da ulazim u to i idem na neku negativnu stranu, da ne mračim mnogo", rekao je Milivojević.

 

Milivojević tvrdi da je izostavljen sa spiska samo zbog toga što je rekao šta misli.

 

"Ima tamo ljudi koji odlučuju o tome da li ja treba da budem tamo ili ne. Ono što je živa istina je da sam ja izostavljen sa spiska, to je moje mišljenje, ne zbog igračkih kvaliteta ili fudbalskih. Jednostavno, imali smo neku komunikaciju na Svetskom prvenstvu, već sam objavio to, bio sam pozvan da odem na sastanak, gde sam upitan šta mislim o Švajcarskoj. Svoje mišljenje sam rekao, da verujem da bismo sa četiri boda išli dalje, da je to Svetsko prvenstvo, da nema tu mnogo uživanja u fudbalu, da je to takmičenje na kojem se igra na svaki bod, na svaku loptu i živiš od nove utakmice. Imaš ih samo tri, ne 30. Mislim da smo se previše kockali u poslednjih 15 minuta, gde smo uzeli bespotrebni rizik, moje mišljenje je da nije bila logična izmena, ne što sam ja bio zamenjen. Da sam bio zamenjen za nekog veznog igrača, ja bih to maksimalno prihvatio, ja sam i ovako prihvatio, ali i nisam jer mi je bilo mnogo stalo da napravimo nešto na Svetskom prvenstvu jer znam da imamo kvalitet i dobru reprezentaciju.Kockali su se time, na kraju smo platili glavom, na kraju sam i ja platio glavom jer sam rekao svoje mišljenje. I onda sam došao do zaključka, ako ne mogu da kažem svoje mišljenje, onda i ne moram da budem tamo. Jer, ako ja treba da kažem nešto što bi oni voleli da čuju, od mene to neće čuti, ja nisam takav.Onda su posle toga usledili napadi u javnosti koji veze nemaju sa fudbalom, koji su me još više okrenuli protiv njih", rekao je Milivojević za Sportklub.

 

U beogradskim medijima se pojavila izjava Predraga Rajkovića i Saše Lukića, koji su tvrdili da im je jedan reprezentativac nudio da pređu kod Falija Ramadanija kako bi sigurni putnici za Rusiju. Milivojević kaže da iza tih izjava stoji neko drugi.

 

"Ono što ja ne mogu da shvatim je kako neko može da izađe sa nekom izjavom za koju zna da nikad nije postojala, da stane iza te izjave. Dva igrača, pa onda selektor koji potvrđuje te reči i na kraju dođeš do saznanja da niko od njihto nije rekao. Ako je pomoćni trener nešto izjavio, a nije, i dva igrača rekla za javnost, a nisu rekli oni, nego neko iza njih. Takođe, selektor koji je potvrdio, a kaje se što je to morao da kaže, to mi je još veća satisfakcija da sam na pravom putu", rekao je Milivojević, "Što se tiče saigrača, ja znam da će neki od njih da me podrže. I ono što mi je najdraže je što svi oni znaju šta je istina. Jer ja sutra nemam problem da odem na konferenciju sa bilo kim od njih, pogledam ih u oči i kažem im šta imam, a oni će imati problem  jer su pričali laži", tvrdi Luka.

 

Milivojević je poručio da od njegovog povratka u reprezentaciju trenutno nema ništa.

 

"Kod njih bih se teško vratio, ne volim da radim sa ljudima koji lažu, koji izmišljaju, ja takav nisam, volim da dam celog sebe za tim, da maksimalno izguram i da se žrtvujem koliko mogu za tim.Isto tako postoje i doktori na Svetskom prvenstvu koji mogu da potvrde kako sam igrao i prvu i drugu utakmicu, što nikad nije rekao. Znam ko sam, znam šta sam, stojim iza svojih reči, a sa njima ću teško raditi u budućnosti", rekao je Luka Milivojević.

 

Kurir sport/Sportklub

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

 

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...