STRAŠNA NESREĆA Porodica potvrdila: Vlasnik Lestera bio u letelici koja je izgorela u plamenu! (VIDEO)
Foto: AP

UŽAS

STRAŠNA NESREĆA Porodica potvrdila: Vlasnik Lestera bio u letelici koja je izgorela u plamenu! (VIDEO)

Fudbal -

Vlasnik Lester sitija Višaja Šrivadanaprabe navodno je poginuo u helikopterskoj nesreći u subotu uveče, tvrdi BBC.

Helikopter prvog čoveka Lestera srušio se nakon poletanja u blizini "King Pauer stadiona" posle remija "lisica" sa Vest Hemom – 1:1.

Da li će Junajted protiv Evertona nadoknaditi propušteno protiv Čelsija. Kvota na dugo čekani trijumf Đavola u Premijer ligi je 1,75. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Mančester Junajted - Everton.

Kako prenosi BBC iz porodice predsednika Lestera im je potvrđeno da je Šrivadanapraba bio u helikopteru. Međutim, nije poznato da li je mrtav, mada neki mediji spekulišu da je milijarderu sa Tajlanda konstatovana smrt posle teške povrede kičme i opekotina trećeg stepena.

Još nije iz kluba ili kompanije "King power", čiji je vlasnik takođe i vlasnik Lestera, potvrđeno da je jedno od tri izvučena tela upravo predsednik, čekaju se zvanične informacije.

S druge strane, mediji demantuju da su u helikopteru bili Višaijev sin, koji je potpredsednik kluba, kao i sportski direktor Džon Radkin.

Šrivadanapraba je na čelu Lestera od 2010. pa se smatra ključnim čovekom u istorijskom sezoni 2015/2016 u kojoj su "lisice" šokirale fudbalski svet osvojivši titulu u Premijer ligi.

kurir.rs / kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track