POZNAT RAZLOG PADA LESTEROVOG HELIKOPTERA!  Čuo prasak i nastala je velika UŽARENA KUGLA (VIDEO)
Foto: EPA/TIM KEETON

STRAH I UŽAS

POZNAT RAZLOG PADA LESTEROVOG HELIKOPTERA! Čuo prasak i nastala je velika UŽARENA KUGLA (VIDEO)

Fudbal -

Helikopter vlasnika Lestera Višaja Šrivadanaprabhe koji se sinoć srušio blizu "King Pauer stadiona" i, prema izjavama očevidaca, poznato je zbog čega je došlo do nesreće.

Letelica Šrivadanaprabhe srušila se na parkingu stadiona posle utakmice sa Vest Hemom u Premijer ligi i sumnja se da je 60-godišnji tajlandski milijarder izgubio život, zajedno sa ćerkom i pilotom koji su bili u helikopteru.

Kristal Palas Luke Milivojevića teško se snalazi u ulozi favorita, ali kad je autsajder, tad je najopasniji. U goste mu stiže sjajni Arsenal, dvojka je 1,80, a dupla šansa 1X 2,02. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Kristal Palas - Arsenal.

"Istraga za utvrđivanje tačnih okolnosti pada je u toku", rečeno je u subotu uveče iz policije Lestera.

Međutim, nekolicina očevidaca sa lica mesta jasno je videla da je zadnji propeler otkazao i da je zbog nemogućnosti da održi ravnotežu zbog repa, helikopter krenuo nekontrolisano da se vrti.

"Počeo je da se vrti bez kontrole i srušio se na parking 'King Pauer stadiona', nekoliko stotina metara od mesta gde je teren", naveo je Rob Dorset, novinar "Skaj sportsa".

I drugi su potvrdili da je propeler na repu prestao da se okreće.

"Motor je prestao da radi, okrenuo sam se i čuo sam buku koju je proizvodio. Odjednom je helikopter utihnuo i kada sam ga pogledao, samo se vrteo ukrug, bez ikakve kontrole. Potom se čuo prasak i nastala je velika užarena kugla", rekao je fotograf Rajan Braun.

Za sada nema potvrda o žrtvama, iako mediji spekulišu da je Višaja izgubio život.

"Primili smo poziv u 20.38 ove večeri da se helikopter srušio u blizini 'King Pauer stadiona'. Poslali smo doktora i dvoje tehničara ambulantnim kolima, celu lekarsku ekipu i tim za razorne nesreće. Oni su stigli na mesto dva minuta po pozivu", rečeno je sinoć iz lokalne bolnice.

kurir.rs / kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track