PRED MUSLINOM TREBA DA SE SKIDA KAPA! Jokanović BEZ DLAKE NA JEZIKU o reprezentaciji Srbije: Selektor bi trebalo da je taj koji odlučuje kako se radi... Mislim da nisam u njihovim planovima!
Foto: Reuters

potpuno otvoreno

PRED MUSLINOM TREBA DA SE SKIDA KAPA! Jokanović BEZ DLAKE NA JEZIKU o reprezentaciji Srbije: Selektor bi trebalo da je taj koji odlučuje kako se radi... Mislim da nisam u njihovim planovima!

Fudbal -

Menadžer Fulama Slaviša Jokanović potpuno otvoreno je pričao o stanju u reprezentaciji Srbije, bivšem selektoru Slavoljubu Muslinu i svojim ambicijama da u budućnosti sedne na klubu reprezentacije.

Iako mnogi navijači u Srbiji maštaju da ga vide na mestu selektora, Jokanović trenutno ne vidi sebe u toj ulozi. U intervjuu za "Mozzart sport" srpski stručnjak je otkrio da trenutno ne razmišlja o klupi Srbije.

"To su neke momentalne situacije kada je neko negde uspešan, pa ga žele i na nekom drugom mestu. Kad si neuspešan, ne prate te. U ovom momentu Srbija ima selektora. Kod nas su mišljenja o selektorima uvek oprečna. Od sadašnjeg momenta, pa 20 godina unazad. Da li je to Muslin, Miha, Petko, Santrač... Pa i sad kada je Krstajić. Ja o reprezentaciji Srbije trenutno ne razmišljam, ali nikad se ne zna šta može da se izdešava. Ko zna da li ću ja biti potreban selekciji Srbije? Mislim da i nisam u njihovim planovima", rekao je Jokanović.

Jokanović je otvoreno rekao šta misli i o smeni bivšeg selektora Slavoljuba Muslina.

"Selektor bi trebalo je taj koji odlučuje kako da se radi. Možemo da pričamo da li je Muslin igrao atraktivno ili nije, ali čovek je na kraju uspeo da bez neke velike estetike dođe do rezultata koji se tražio od njega. Trebalo bi da se skine kapa pred tim čovekom. A sada, suditi o novom selektoru posle nekoliko meseci... Niko ne može da ti garantuje uspeh za tri ili šest meseci. Ja sam imao prostor od dve i po godine da napravim uspeh s mojim klubom. A sada sam u situaciji da se to ništa ranije ne važi i da krećemo opet od početka. Ali moji apeli da se nekom u reprezentaciji pruži šansa na šest godina deluju dosta romantični za ambijent u našem fudbalu", rekao je Jokanović za Mozzar.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track