OKUKA VIDI VOJVODINU U VRHU: Trenera Lala obradovala strast kod igrača u pobedi nad Radnikom
Foto: Starsport©

TREĆI TRIJUMF U NIZU

OKUKA VIDI VOJVODINU U VRHU: Trenera Lala obradovala strast kod igrača u pobedi nad Radnikom

Fudbal -

Trener fudbalera Vojvodine Dragomir Okuka rekao je da zadovoljan današnjom pobedom protiv Radnika i dodao da njegova ekipa polako počinje da pokazuje strast u igri.

"Danas smo videli jednu dobru utakmicu, s dosta tempa i ritma, po teškom terenu, protiv dobrog protivnika. Najteže je pobediti u trećoj utakmici u nizu za kratko vreme, bez obzira na to gde se ta utakmica igra. Naravno, srećni smo zbog pobede, ali posebno mi je drago zbog toga što smo, za razliku od prethodnih mečeva, danas delimično pokazali strast i malo više agresivnosti", rekao je Okuka.

"Video sam da se to vraća igračima, da ima dobrih poteza, duela, pa je i publika znala to da prepozna i u nekoliko navrata nagradi aplauzom", dodao je Okuka.

Vojvodina je danas pobedila Radnik rezultatom 1:0, u 14. kolu Super lige Srbije.

"Normalno je da Vojvodina pobedi Radnik i to smo uradili zasluženo, ali nimalo lako. Sada se okrećemo narednom meču protiv Partizana u nedelju, koji će biti provera naših sposobnosti, moći i vrednosti", rekao je trener Vojvodine.

On je naveo da misli da je njegova ekipa na dobrom putu.

"Ako istrajemo, Vojvodina će se vratiti tamo gde joj je mesto u našem fudbalu. Kao i svakoj ekipi i treneru, i nama treba vreme, ali tu smo da to ubrzamo i probamo što pre da napravimo ono što navijači očekuju od Vojvodine", rekao je Okuka.

Na današnjem meču gledaoci su u nekoliko navrata negodovali zbog igre napadača Ismaela Fofane.

"Publika ima pravo da se buni, ali Fofana je iskusan i proveren igrač, koji se vraća posle povrede... On pet utakmica nije igrao i ovo mu je tek drugi meč u startnoj postavi. Bez obzira na to šta publika misli, ja sam zadovoljan onim što je prikazao dok je imao snage, iako, naravno, on može više, što od njega i očekujem i siguran sam da će to i pokazati", rekao je Okuka.

"Svakog igrača treba sačekati, posebno one koji se vraćaju posle povrede. Ja ga čekam i nadam se da će brzo doći u onu formu koju ja, a i publika s pravom očekujemo", dodao je trener Vojvodine.

Vojvodina će u narednom kolu gostovati ekipi Partizana u Beogradu. Taj meč je na programu u nedelju od 19.00.

(Beta, Foto: Starsport)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track